Büyükşehir, müziğin coşkusunu sahile taşıdı

Koray ÜNLÜ/MERSİN,(DHA)- MERSİN Büyükşehir Belediyesi’nin yaz akşamlarına müzik ve eğlence katan ‘Yaz Dostum’ konserlerinin adresi bu kez Erdemli’nin Tömük Mahallesi oldu.
Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yayladan sahile kentin farklı noktalarında düzenlenen ‘Yaz Dostum’ konserleri, Mersinlileri müziğin birleştirici gücüyle buluşturmaya devam ediyor. Tömük’te yapılan etkinlik, DJ Emrah’ın yüksek tempolu performansıyla başladı. Meydanı dolduran vatandaşlar, sevilen şarkılar eşliğinde dans ederek eğlencenin tadını çıkardı. Ardından sahneyi devralan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Gecenin açılışını gerçekleştiren DJ Emrah, vatandaşların coşkusunun her konserle daha da arttığını belirterek, “Çok güzel bir gece ve muhteşem bir performanstı. Her konserimiz üzerine kata kata ilerliyor ve halkımızın coşkusu hiçbir zaman dinmiyor. Bugün de hep birlikte buna şahit olduk” dedi.
Gösterdiği performansın ardından sahneyi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’na bıraktığını ifade eden DJ Emrah, “Biz halkımız için varız ve her zaman da olacağız. Bu gibi etkinlikleri ve imkanları sağladığı için de Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. (DHA)








