Geri Dön
Erdemli Erdemli’de tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Erdemli’de tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Erdemli’de tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Erdemli’de tayini çıkan hakim ve savcılara veda yemeği

Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin)(DHA) - MERSİN'in Erdemli ilçesinde adliye personelleri tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun kararnamesiyle tayini çıkan hakim ve savcılar için veda yemeği düzenlendi.
Erdemli Alata Araştırma Enstitüsü'nde düzenlenen veda yemeğine Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan, hakimler, savcılar, daire müdürleri ve adliye personelleri katıldı. Veda yemeğinde konuşan Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan, “Erdemli’de yaklaşık 2 yıldır görev yaptığım süre zarfında çok güzel günler geçirdik. Erdemli’ye sizler ile birlikte güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. Bu süre zarfında sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duydum. İnşallah başka yerlerde de sizlerle birlikte çalışma fırsatı nasip olur. Tayini çıkan hakim ve savcı arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim” dedi.
Konuşmaların ardından tayini çıkan tayini çıkan hâkim ve savcılara teşekkür plaketi takdim edildi. Tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı Serdal Yavuz Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı İsmail Gökay Yağmur Rize Cumhuriyet Savcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı İsmail Yılmaz Edirne Cumhuriyet Savcılığı'na,  Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Abdullah Şarman İstanbul Hakimliği'ne, Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Gamze Orçan Şarman İstanbul Hakimliği'ne atandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber