Tabiye ve Alata mahallelerinde iftar buluşması

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin)(DHA) -MERSİN'in Erdemli ilçesinde Tabiye ve Alata mahallesi sakinleri iftar sofrasında bir araya geldi.
Tabiye Mahallesi Muhtarı Doğan Çiftçioğlu öncülüğünde, Alata Mahallesi Muhtarı Hidayet Yıldırım ile birlikte düzenlenen iftar programında iki mahallenin sakinleri aynı sofrada buluştu. Erdemli Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, daire amirleri, muhtarlar ve bin 500 mahalle sakini katıldı.
Programda konuşan Tabiye Mahallesi Muhtarı Doğan Çiftçioğlu, göreve geldiği günden bu yana mahallede sosyal dayanışmayı artırmak için çalıştıklarını ifade etti. Çiftçioğlu, mahallede ihtiyaç sahiplerine destek olduklarını, öğrencilere burs verdiklerini ve cenazelerde ilk iki gün ücretsiz yemek hizmeti sağladıklarını belirtti.
Mahallede birlik ve dayanışmanın güçlü olduğunu vurgulayan Çiftçioğlu, “Mahallemizde ihtiyaç sahibi kimse kalmaması için çalışıyoruz. İş insanlarımızın ve hayırseverlerimizin desteğiyle birçok aileye yardım ulaştırıyoruz. Öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu iftar programına katkı sunan iş insanlarımıza, mahalle sakinlerimize ve özellikle yemeklerin hazırlanmasında büyük emek veren kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu bir ilk olarak gerçekleştirdik, bundan sonra da devam ettirmeyi planlıyoruz” dedi.
Alata Mahallesi Muhtarı Hidayet Yıldırım ise Tabiye Mahallesi Muhtarı Doğan Çiftçioğlu ile birlikte böyle anlamlı bir organizasyona imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Uzaktan yakından gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İftar programına katılan mahalle sakinleri de iki muhtara teşekkür ederek, düzenlenen programın birlik ve beraberliği güçlendirdiğini ifade etti. (DHA)






