Geri Dön
Yenişehir Şampiyona doğum gününde tebrik ziyareti

Şampiyona doğum gününde tebrik ziyareti

Şampiyona doğum gününde tebrik ziyareti

Şampiyona doğum gününde tebrik ziyareti

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)- JAPONYA'nın Hiroşima kentinde düzenlenen 2022 Paralimpik Dünya Yelken Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Türkiye'nin ilk kadın paratriatleti olan milli yelkenci ve yüzücü Miray Ulaş'ı doğum gününde evinde ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tebrik etti. 
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yüzmede 39 Türkiye şampiyonluğu ve yelkende dünya üçüncülüğü olan paralimpik milli sporcu Miray Ulaş’ın ve ailesini ziyaret etti. Evin her köşesinde madalyaları ve kupaları gören Başkan Abdullah Özyiğit Miray Ulaş’ı tebrik ederek "Sizler isteyin biz yapalım. Her zaman yanınızdayız. Başarıların daim olsun" dedi.
'DÜNYA ŞAMPİYONALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPABİLİRİZ'
Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Miray Ulaş’ın da daha önce yarıştığı triatlon yarışları ile ilgili konuşan Başkan Özyiğit, “Yenişehir ilçesi deniz kenarında olan bir ilçe ve bu sporlara uygun. Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapmış olmak da hem kent hem de ilçemiz için kıymetli. Umarım dünya şampiyonalarına da ev sahipliği yaparız. Avrupa Triatlon Federasyon Başkanımızla bu konuyu görüşeceğim" dedi.
Milli yelkenci ve yüzücü Miray Ulaş Yenişehir Triatlonu’nun kent için çok önemli olduğunu vurgulayarak Başkan Özyiğit’e spora ve sporcuya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Ulaş "Mersin’in parkuru çok güzel. Farklı ülkelerden triatlon yarışları için gelen yarışmacılarla konuştuğumda onlarda parkuru çok beğenmişlerdi. Umarım Paratriatlon Dünya Kupası yarışları da Yenişehir’de olur" ifadesine yer verdi. 
Ayrıca doğum günü de olan Miray Ulaş bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı bir doğum günü hediyesi olduğunu sözlerine ekledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber