Geri Dön
Muğla 'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' projesi için İspanya'ya çıkarma

'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' projesi için İspanya'ya çıkarma

'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' projesi için İspanya'ya çıkarma

'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' projesi için İspanya'ya çıkarma

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)-MUĞLA Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, 'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' projesi kapsamında İspanya'nın Albacete Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş, Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini hayata geçirmek için adım atıldı. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri İspanya'nın Albacete Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Albacete Belediye Başkanı Manuel Serrano, Avrupa İşleri Konseyi Üyesi Lucrecia Rodríguez Vera heyeti karşıladı. Başkan Serrano, uyuşturucu ve bağımlılık yapan davranışlarla ilgili belediye planı kapsamında yürütülen eylemlerin yanı sıra nükslerin yeniden entegrasyonu ve önlenmesine yönelik girişimlerini açıkladı ve deneyimlerinin ülkemizde uygulamasının yararlı olmasını diledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan, Erasmus + projesinde iş birlikleri için teşekkürlerini ileterek Muğla'ya ait yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi ve Türk Bayrağı takdim etti.

Ziyaret sonrasında günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.(DHA)

FOTOĞRAF

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber