Geri Dön
MuğlaMuğla'da bilim seferberliği

Muğla'da bilim seferberliği

Muğla'da bilim seferberliği

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA)-MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, TÜBİTAK yayınlarının öğrencilere ulaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda

Muğla Valisi İdris Akbıyık tarafından ilan edilen 2026 Gençlik Yılı kapsamında hazırlanan ve TÜBİTAK yayınlarının temel eğitim ve ortaöğretim öğrencileriyle buluşturulmasını kapsayan iş birliği protokolü, Muğla Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Munise İlkay Saraç tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında, TÜBİTAK tarafından yayımlanan süreli yayınların öğrencilere ulaştırılması hedefleniyor. Bu çerçevede okul öncesi düzeyde 'Meraklı Minik', ilkokul ve ortaokul düzeyinde 'Bilim Çocuk', lise düzeyinde ise 'Bilim ve Teknik' dergilerinin dağıtımının yapılması planlanıyor. İş birliği kapsamında Turgutreis Anadolu Lisesi ziyaret edilerek öğrencilerle bir araya gelindi. Ziyarette, TÜBİTAK yayınları öğrencilere dağıtıldı.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber