Geri Dön
MerkezDamla Gönüllülük Hareketi kapsamında 40 genç Niğde’de buluştu

Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında 40 genç Niğde’de buluştu

Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında 40 genç Niğde’de buluştu

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE,(DHA)-GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen 228. Dönem Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında farklı şehirlerden Niğde’ye gelen 40 gönüllü genç, Niğde Valiliği’nde düzenlenen programda bir araya geldi.

Hüdavent Hatun Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa katılan gençlerle gönüllülük, sosyal sorumluluk ve dayanışma faaliyetleri üzerine sohbet edildi. Program kapsamında kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alınırken, gençlerin Niğde’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile doğal güzellikleri hakkındaki görüşleri dinlendi.

21 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’a kadar devam edecek Damla Gönüllülük Hareketi kapsamında gençler, çeşitli sosyal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılıyor. Farklı şehirlerden gelen gençlerin Niğde’yi tanımasına imkan sağlayan programla, gençlerin farklı kültürleri tanımaları, toplumsal dayanışma bilinci kazanmaları ve gönüllülük kültürünün yaygınlaştırılması amaçlanıyor. Damla Gönüllülük Hareketi’nin, gençlerin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesine ve farklı şehirlerden gelen gençler arasında iletişim kurulmasına katkı sağladığı belirtildi.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber