Geri Dön
MerkezDorul: Niğde’yi sporun ve gençliğin şehri yapacağız

Dorul: Niğde’yi sporun ve gençliğin şehri yapacağız

Dorul: Niğde’yi sporun ve gençliğin şehri yapacağız

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)- NİĞDE Gençlik Spor il Müdürü Yüksel Dorul, "Niğde’yi sporun ve gençliğin şehri yapacağız" dedi.

Müdür Yüksel Dorul, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Müdürü Dorul, 3 Şubat'ta görevine başladığını belirterek kentte gençlik ve spor alanında yeni bir vizyon ortaya koyacaklarını söyledi. Yaklaşık 25 yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde görev yaptığını ifade eden Dorul, son olarak Kepez’de ilçe müdürü olarak görev yaptığını ve buradan kente atandığını dile getirdi.

Kentte yaklaşık 10 gündür bulunduğunu belirten Dorul, şehrin spor altyapısı açısından güçlü bir konumda olduğunu vurgulayarak, “Niğde nüfus olarak küçük olabilir ancak spor tesisleri bakımından oldukça zengin bir şehir. Bakanlığımızın önemli yatırımları var. Spor salonlarımız, yüzme havuzlarımız, gençlik merkezlerimiz ve öğrenci yurtlarımızla güçlü bir altyapıya sahibiz. Bu tesisleri daha etkin ve verimli şekilde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Kent genelinde 9 öğrenci yurdu bulunduğunu ve 10 binin üzerinde öğrencinin barındığını ifade eden Dorul, yurtlarda herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi. Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli şekilde barındığını belirten Dorul, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını kaydetti. Ramazan boyunca gençlik merkezleriyle koordineli şekilde yurtlarda çeşitli etkinlikler düzenleneceğini aktaran Dorul, “Öğrencilerimizin huzurlu ve dolu dolu bir Ramazan ayı geçirmesi için gerekli planlamaları yapıyoruz” diye konuştu.

Dorul, yaklaşık 175 bin nüfuslu merkezde 50 bine yakın öğrenciye hitap ettiklerini kaydederek, "Niğde’yi sporun ve gençliğin şehri yapacağız. Yapılmış güzel çalışmaların üzerine koyarak ilerleyeceğiz" dedi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber