Geri Dön
MerkezNiğde'de kadına yönelik şiddetle mücadele tedbirleri değerlendirildi

Niğde'de kadına yönelik şiddetle mücadele tedbirleri değerlendirildi

Niğde'de kadına yönelik şiddetle mücadele tedbirleri değerlendirildi

Adnan ÇELEBİ/ NİĞDE, (DHA)- NİĞDE'de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valiliği Hüdavent Hatun Toplantı Salonu’nda Vali Yardımcısı Soner Divli başkanlığında düzenlenen toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Kesler ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Niğde genelinde yürütülen çalışmalar detaylı şekilde ele alındı. Kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi, mevcut hizmetlerin etkinliğinin artırılması ve alınması gereken yeni tedbirler değerlendirildi. Yetkililer, kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü vurgulayarak, ilgili kurumların sahada daha etkin rol almasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, risk altındaki bireylerin korunmasına yönelik mekanizmaların güçlendirilmesi gerektiği ifade edildi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber