Geri Dön
Aybastı Kazada hayatını kaybeden kuzenler toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden kuzenler toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden kuzenler toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden kuzenler toprağa verildi

Mustafa KIRLAK/AYBASTI (Ordu), (DHA) - YOZGAT'ın Boğazlıyan ilçesinde, itfaiye aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden amca çocukları Fikri, Sadık ve Numan Çoban, memleketleri Ordu'nun Aybastı ilçesinde toprağa verildi.

Kaza, önceki gün saat 18.30 sıralarında Boğazlıyan- Sarıkaya yolundaki kavşakta meydana geldi. Yozgat merkezine giden Ö.H. yönetimindeki 66 ED 666 plakalı itfaiye aracı, Boğazlıyan yönüne giden Fikri Çoban yönetimindeki 27 BBD 78 plakalı otomobile, kavşaktan geçiş yaptığı sırada yandan çarptı. İtfaiye aracının altında metrelerce sürüklenen otomobil, demir yığını haline dönüştü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde sürücüsü Fikri Çoban ile beraberindeki Sadık Çoban'ın kaza yerinde yaşamanı yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Numan Çoban ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İtfaiye aracının şoförü Ö.H. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

TOPRAĞA VERİLDİLER

Boğazlıyan Devlet Hastanesi morgundan yakınları tarafından alınan amca çocukları Fikri Çoban, Sadık Çoban ile Numan Çoban'ın cenazeleri Aybastı ilçesine bağlı Beştam Mahallesi'ne getirildi. 3 kuzen için burada helallik alındı. Daha sonra Fikri Çoban, Sadık Çoban ve Numan Çoban, kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber