Geri Dön
Bahçe Osmaniye’de depremde işyerleri zarar gören esnaf için 150 dükkan yapılıyor

Osmaniye’de depremde işyerleri zarar gören esnaf için 150 dükkan yapılıyor

Osmaniye’de depremde işyerleri zarar gören esnaf için 150 dükkan yapılıyor

Osmaniye’de depremde işyerleri zarar gören esnaf için 150 dükkan yapılıyor

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’nin Bahçe ilçesinde depremde iş yerleri zarar gören esnaflar için 150 dükkan yapılıyor.
İşyerlerinin 100'ünün İçişleri Bakanlığı tarafından AFAD aracılığı ile 50'sinin ise Bahçe Belediyesi tarafından yaptırıldığı kaydedildi. Vali Erdinç Yılmaz, ilçede incelemelerde bulunarak, Üstü Kapalı Köylü Pazar Yeri’nin perde duvarının ilk beton döküm düğmesine basarak ilk betonu döktü. Vali Yılmaz, Üstü Kapalı Köylü Pazar Yeri Projesi konusunda yapılan çalışmalar hakkında Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz'dan bilgi aldı. Ziyarette Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı da yer aldı. Vali Erdinç Yılmaz, programının devamında iş yerleri zarar gören esnaflar için 100'ü İçişleri Bakanlığının AFAD aracılığı ile 50'si Bahçe Belediyesi tarafından yapılan 150 dükkanın inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Erdinç Yılmaz, ilçede dükkanları zarar gören esnafların işyerlerinin yapıldığını belirterek, “Buraya 150 dükkan yapılacak. Bunun 100 tanesini İçişleri Bakanlığımız AFAD aracılığı ile yapacak, 50 tanesini de Bahçe Belediyemiz yapıyor. İnşallah hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunlar yapılıp tamamlandıktan sonra esnaflarımızın hizmetine sunulması çok önemli. Bu anlamda Bakanlığımıza, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bakanlığımızın da buna hassasiyet göstermesi önemli. Yaraları hızlı bir şekilde sarma gayreti içinde çalışıyoruz” diye konuştu.
Programının devamında Fettahlıoğlu Halı Sahadaki Çadır Kentte depremzede vatandaşları ziyaret eden Vali Erdinç Yılmaz,  vatandaşlarla görüşüp, bir sıkıntısı ya da ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber