Geri Dön
MerkezÇatı katındaki depo yangınında 1 kişi yaralandı, 7 güvercin telef oldu

Çatı katındaki depo yangınında 1 kişi yaralandı, 7 güvercin telef oldu

Çatı katındaki depo yangınında 1 kişi yaralandı, 7 güvercin telef oldu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE’de bir binanın çatı katında bulunan depo ve kuş kafesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında kuşları kurtarmak isteyen 1 kişi hafif yaralandı. Yangında kafeste bulunan 7 güvercin telef olurken, deponun ve kuş kafesinin büyük bölümünde hasar meydana geldi.

Yangın, Merkez Rahime Hatun Mahallesi 9070 Sokak’ta bulunan iki katlı bir binanın çatı katındaki depo ve kuş kafesinde çıktı. Çatıdan yükselen alevleri gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle çatı katına ulaşarak alevlere müdahale etti. Oksijen tüpleri ile çatıya çıkan itfaiye erleri alevlere müdahalesini sürdürdü. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın çevredeki yapılara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ardından bölgede soğutma çalışması gerçekleştirildi.

Yangın sırasında güvercinlerini kurtarmaya çalışan Okan Ö. hafif yaralandı. Vücudunda yanıklar oluşan vatandaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangının ardından yapılan incelemede, kuş kafesinde bulunan 7 güvercinin yanarak telef olduğu belirlendi. Yangın nedeniyle depo ve kuş kafesinde büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber