Geri Dön
Çorlu Çorluspor 1947, 17 yıl aradan sonra tekrar 3'üncü lige yükseldi

Çorluspor 1947, 17 yıl aradan sonra tekrar 3'üncü lige yükseldi

Çorluspor 1947, 17 yıl aradan sonra tekrar 3'üncü lige yükseldi

Çorluspor 1947, 17 yıl aradan sonra tekrar 3'üncü lige yükseldi

Mehmet YİRUN / ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çorluspor 1947, bitime 1 hafta kala grubunda şampiyonluğu ilan ederek 3'üncü lige çıkmayı garantiledi.

Tekirdağ'ın BAL'da mücadele eden takımlarından Çorluspor 1947, sahasında Yuvacıkspor'u ağırladı. Grubunda lider konumundaki sarı-kırmızılılar, rakibini 3-0 mağlup edip, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. En son 2006-2007 yılında 3'üncü ligde mücadele eden Çorluspor, bu hasretine 17 yıl aranın ardından son verdi.

Çorluspor 1947 Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş, şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Gümüş, “Çorlu halkının spor severlerin yıllar süren profesyonel lig özlemine son vermenin, şampiyonluğa erişmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl son maçta kaçırdığımız fırsatı bu yıl iyi değerlendirdik ve bitime bir hafta kala şampiyonluk ipini göğüslemeyi garantiledik. Bu başarıda pay sahibi olan tüm yöneticilerimizi, teknik heyetimizi, alın terinin son damlasına kadar mücadele eden sporcularımızı ve her şartta her sonuçta bizden desteğini esirgemeyen büyük Çorluspor taraftarını tebrik diyorum. Bundan böyle Çorlu hak ettiği yerde, profesyonel liglerde olacak, başarılarımızı sürdüreceğiz” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber