Geri Dön
Kapaklı Esra'nın gelinlik hayali doğum gününde gerçekleşti

Esra'nın gelinlik hayali doğum gününde gerçekleşti

Esra'nın gelinlik hayali doğum gününde gerçekleşti

Esra'nın gelinlik hayali doğum gününde gerçekleşti


Onur KAYA/KAPAKLI(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan Güler-Ali İhsan Eroğlu çiftinin zihinsel engelli kızları Esra Eroğlu’nun(25),  gelinlik giyme hayali Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ şubesi ve hayırseverler tarafından doğum gününde gerçekleştirildi. 

Türkiye Beyazay Derneği ve hayırseverlerin desteği ile 'Esra için Mutluluğa Engel Yoktur' gecesi Kapaklı'da bir düğün salonunda düzenlendi.  Temsili düğüne Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü üyeleri Esra  Eroğlu’nun akrabaları ile davetliler katıldı.  Çalan müzik eşliğinde alkışlarla babası Ali İhsan Eroğlu ile birlikte dans eden Esra’nın mutluluğu gözlerinden okunurken, pasta kesiminin ardından Esra’nın annesi Güler Eroğlu’nun kızı için yazdığı şiiri okuması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. 

'Esra İçin Mutluluğa Engel Yoktur' etkinliğine katılanlara teşekkür eden Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, "Bu güzel mutluluğu bizlerle paylaştığınız için, böyle güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Esra kızımıza bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İyi ki Esra’yı tanıdık, iyi ki varsın. Allah seni korusun. Böyle güzle bir günde burada olmaktan derneğim adına, kurumum adına ben çok mutluyum" dedi. 
 
TRT sanatçısı Sami Aksu sahneye çıkarak birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Esra’nın bu gecesinde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı Aksu,  "Esra kızımızın rabbim ömrünü ve bahtını güzel eylesin. Kalbindeki tüm güzellikler olsun. Şuan karşımda bir melek görüyorum. Dünyaya geldikten sonra şartlar, yaşamdaki bir takım olaylar insanın insani yönlerini ortaya çıkarıyor. Ben biliyorum ki Esra kardeşimiz bir melek, melek kalbi melek ruhu taşıyor. Allah onun yanında olsun ve ona böyle güzel bakan bir anne babası var, bu çok önemli. Aynı zamanda Türkiye Beyazay Derneği’ne bu dileği yerine getirdikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Bugün gerçekten çok ayrı ve özel bir gündür. Esra kardeşimizi gelinlikler içerisinde mutlu etmek onun hayalini gerçekleştirmek için arkadaşlarımız ricada bulundular biz de seve seve kardeşimize her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Ben kardeşime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum, sağlık sıhhat diliyorum. Esra beni nerede görse gelip sarılıyor. Saflık bu işte, tertemiz. Derler ya ‘çocuk kadar saf tertemiz duyguları var hiç kirlenmemiş’, iyi ki varsın canım benim, çok güzelsin" dedi.(DHA)

 
'EVLATTAN DAHA KIYMETLİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR'

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil ise, "Benim de engelli bir yeğenim var. Öncelikle hayatta her şeyden önemli olanın sağlık olduğunu bir kez daha anlamamız gerekiyor. Ablam ve eniştemin yıllardan beri neler yaşadığını çok iyi bildiğim için sizleri bu anlamda kutlamak istiyorum. Eli öpülesi anne ve babalarsınız. Bu etkinliği düzenlediği için Adnan Şahin’e ve hayırseverlere teşekkür ediyorum. İyi ki gelmişim. Dünyada evlattan daha kıymetli hiçbir şey yoktur. Sağlıklı evlattan huzurlu evlattan başka hiçbir servet yokturö dedi.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber