Geri Dön
MerkezTürkiye Kamu Sen Zonguldak Temsilcisi Şahin Ören hayatını kaybetti

Türkiye Kamu Sen Zonguldak Temsilcisi Şahin Ören hayatını kaybetti

Türkiye Kamu Sen Zonguldak Temsilcisi Şahin Ören hayatını kaybetti

Öznur GÜNEŞ/ZONGULDAK, (DHA)- TÜRKİYE Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören(60), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ören'in 2 gün önce emeklilik için dilekçe verdiği öğrenildi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören, dün gece Ereğli ilçesindeki evinde fenalaştı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Ören’in kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ören burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMAK İÇİN DİLEKÇE VERMİŞ

Evli ve 3 çocuk babası olan Ören, sendikal faaliyetlerde 30 yılı aşkın süre yer aldı. Öğretmen olan Ören’in 2 gün önce Milli Eğitim Müdürlüğü’ne emekli olmak için dilekçe verdiği öğrenildi. (DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber