Geri Dön
Gündem Baba, oğlu ve kızı öldü, eş ağır yaralı

Baba, oğlu ve kızı öldü, eş ağır yaralı

Adana'da drenaj kanalına uçan otomobildeki Ahmet Kelleci (45), oğlu Mehmet Efe Kelleci (11) ve kızı Ecrin Kelleci (5) yaşamını yitirdi, eşi ise ağır yaralandı.

Baba, oğlu ve kızı öldü, eş ağır yaralı

Kaza, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. Ahmet Kelleci yönetimindeki 40 AJ 145 plakalı otomobil, iddiaya göre, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi yol kenarındaki drenaj kanalına uçtu. Yaklaşık 2 metre derinliğindeki suya düşen otomobildekilerin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Ters dönen otomobildeki Ahmet Kelleci, eşi Solmaz (30), çocukları Mehmet Efe ve Ecrin Kelleci (5) güçlükle araçtan çıkarıldı. Çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Ahmet Kelleci ile oğlu Mehmet Efe olay yerinde yaşamını yitirdi. Solmaz Kelleci ile kızı Ecrin Kelleci götürüldükleri özel hastanede yoğun bakıma alındı.

MİNİK ECRİN DE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alınan 5 yaşındaki Ecrin Kelleci de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minik Ecrin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan anne Solmaz Kelleci'nin de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.