Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgızistan'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları Konseyi 11. Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kırgızistan'da mevkidaşı Sadır Caparov tarafından resmi törenle karşılandı.

ABONE OL
KIRGIZİSTAN, (DHA)

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na gelişinde Erdoğan'ın aracına atlı askerler eşlik etti. Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Caparov'un yerlerini almasının ardından iki ülke milli marşlarının çalınmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürkün Anıtı’nı ziyaret ederek çiçek bıraktı.

Törene, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım da katıldı.



Diğer Haberler

  1. Bakan Fidan, AB İçişleri ve Göç Komiseri Brunner ile bir araya geldi
  2. Bakan Kacır, 'Global Turks New York Forum’na katıldı
  3. Bakan Kacır: Türkiye-ABD ekonomik ilişkilerini yeni bir seviyeye taşımakta kararlıyız
  4. Bakan Fidan, İİT Dışişleri Bakanları Toplantısı'na başkanlık etti
  5. Bakan Kurum: Şili'nin tecrübesinin küresel iklim eylemine katkı sunacağına inanıyorum
  6. Bakan Ersoy: Kültür ve sanat alanındaki yakın iş birliğimizi daha da ileri taşımaya hazırız
  7. Kazakistan'da deniz tatbikatında 9 asker hayatını kaybetti
  8. KKTC Başbakanı Üstel'den Hristodulidis'e tepki: Sayın Erdoğan'a yönelik ifadelerini şiddetle kınıyorum
  9. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Rusya’da
  10. Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Özbekistan'da

© Copyright 2026

DHA