Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Can Gebetaş: 2 Nisan’da Fenerbahçe’nin geleceği adına hep beraber bir karar vermek durumundayız

Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, “Fenerbahçe Spor Kulübü, 20-25 yıllık süreç içerisinde kendisini ilgilendiren sportif ya da sportif olmayan konularda giderek ötekileştirilip sistem dışına atılmış bir kulüp gibi görülmeye başlandı. Dolayısıyla olaylardan bir gün sonra biz burada Yönetim Kurulu olarak toplandık. Denizli deplasmanı, 3 Temmuz, Kumpas Davası vs hepsini alt alta yazdığımızda Fenerbahçe’nin bu konulara bir tepki vermediği sürece bu durumun devam edeceğine kanaat getirdik. Bu anlamda 2 Nisan Olağanüstü Genel Kurul çağrımızı yaptık. Fenerbahçe’nin geleceği adına hep beraber bir karar vermek durumundayız” açıklamasını yaptı.

Bakan Osman Aşkın Bak: Gençlerimiz ve engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Türkiye'deki toplam bin 500 özel eğitim okulumuza bakanlığımızın kaynaklarından sağlanan, yüzde 70’i yerli yapım 57 bine yakın spor malzemesi dağıtılmış olacak. Engelli bireylere sahip çıkan ve onlara çok büyük destekler veren bir milletiz. Bundan sonraki süreçte de yine gençlerimizin ve engelli bireylerimizin spor yapması için her türlü desteği vereceğiz" dedi.

SPOR HABERLERİ

SPOR HABERLERİ

Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır, güreş milli takım kampını ziyaret etti

Olimpiyat kotası almak için çalışmalarını sürdüren Güreş Milli Takımları, iftar yemeğinde Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ile bir araya geldi. Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu'nun İstanbul Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nde kulüp başkanları ve aynı yerde kamp yapan Grekoromen ve Kadın Milli Takımları'nın sporcularına verdiği iftarda Paris Olimpiyatları öncesi değerlendirmeler yapıldı.

SPOR HABERLERİ

SPOR HABERLERİ

© Copyright 2024

DHA