Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Paris’teki Louvre Müzesi’nde soygun

Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi'ne giren hırsızların, değerli mücevherleri çaldıktan sonra kaçtığı belirtildi.

ABONE OL
FRANSA, (DHA)

Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati, bu sabah Paris’teki Louvre Müzesi’nde bir hırsızlık olayı yaşandığını duyurdu. Dati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu sabah Louvre Müzesi’nin açılışı sırasında bir soygun meydana geldi. Yaralanan olmadı. Şu anda müze personeli ve polisle birlikte olay yerindeyim, incelemeler sürüyor” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Laurent Nunez ise Louvre’da yaralanan kimse olmadığını doğruladı. Nunez, “Her şeyi önlemek mümkün değil. Failleri en kısa sürede bulmak için tüm imkanları seferber ettik ve umutluyum” dedi.

Müze yönetimi de sosyal medyadan açıklamada bulunarak, müzenin ‘olağanüstü nedenlerle’ gün boyunca kapalı kalacağını bildirdi.

 

 

Diğer Haberler

  1. Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü kutlandı
  2. DSÖ Genel Direktörü: Hantavirüs yeni bir Covid-19 vakası değil
  3. YÖK Başkanı Özvar, Polonya’da: Üniversitelerimiz birlikte çalışabilecek önemli bir potansiyele sahip
  4. İsrail ve Lübnan arasında yeni görüşmeler 14-15 Mayıs'ta yapılacak
  5. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Temel politikamız dostane ilişkileri geliştirmektir
  6. İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırılarda can kaybı 2 bin 759'a yükseldi
  7. Trump'tan İran ve 'Özgürlük Projesi' açıklaması
  8. Rusya ve Ukrayna arasında 3 günlük ateşkes ilan edildi
  9. KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile GKRY lideri Hristodulidis bir araya geldi
  10. İran basını: Hürmüz Boğazı'nda İran güçleri ile ABD arasında çatışma çıktı

© Copyright 2026

DHA