Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aleyna Tilki'nin avukatından açıklama

Uyulturucu soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen oyuncu İrem Sak, şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız gözaltına alındı. Yusuf Güney ve Melisa Döngel adreslerinde bulunamadı.Diğer yandan şarkıcı Aleyna Tilki'nin avukatı Ayşegül Mermer İl Jandarma Komutanlığı önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Ayşe GÜLER -Tuğçe ODABAŞI - Mehmet ALA / İSTANBUL, (DHA) -

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Ayrıca, yurt dışında olduğu tespit edilen Şeyma Subaşı, Şevval Şahin ve Mert Vidinli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

'ALEYNA HANIM BURADA'

Diğer yandan Aleyna Tilki'nin avukatı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tilki'nin avukatı Ayşegül Mermer, "Aleyna Tilki bugün bir soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştır. Şu an edindiğim bilgilere göre yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmamıştır. Şu an için size verebileceğim başka bir teyitli ve resmi bilgi yoktur. İlerleyen saatlerde teyitli bilgiler sizlere verilecektir ve kamuoyunu aydınlatmak ve masumiyet karinesini korumak adına teyitli bilgilerden sonra resmi bir açıklama yapılacaktır. Aleyna Hanım burada " dedi.

Diğer Haberler

  1. Şekib Avdagiç yeniden İTO Başkanı seçildi
  2. Esenyurt'ta metrobüs kazası: 6 yaralı
  3. Ela Rümeysa Cebeci adliyeye geldi
  4. Fenerbahçe tribün liderine saldırı hazırlığında oldukları belirlenerek gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi
  5. Esenyurt'ta metrobüs kazası: 6 yaralı
  6. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 104’üncü duruşma
  7. Kaza yapan otomobildekilere yardıma giderken başka araç çaptı: 1 ölü, 9 yaralı
  8. Hava Kuvvetleri envanterindeki HÜRKUŞ sayısı 4'e ulaştı
  9. KKTC açıklarındaki gemi kazasında yakınlarını kaybedenlerden suç duyurusu
  10. Down sendromlu çocuğu oyun alanına almayan işletmeye 2’nci ceza

© Copyright 2026

DHA