Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Apartmanın girişinde bıçaklı saldırıya uğrayan Tuğçe, hayatını kaybetti

Eskişehir’de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can (25), evinin olduğu apartmanın girişinde kimliği belirsiz kişi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
Engin ÖZMEN- Caner AKSU/ESKİŞEHİR, (DHA)

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak’ta meydana geldi. 5 katlı bir apartmanda oturan Tuğçe Can, yaşlı bakım teknikeri olarak çalıştığı özel huzurevine gitmek için evden çıktı. Can, apartman çıkışında kimliği belirsiz kişinin saldırısına uğradı.

Tuğçe Can’ı bıçakla boğazından, karnından ve sırtından bıçaklayan şüpheli, kaçtı.


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Tuğçe Can’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polisin incelemesinin ardından Tuğçe Can’ın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeyle aldı, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

SEVGİLİSİ GÖZALTINDA

Eskişehir’de yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can’ı (25), evinin olduğu apartmanın girişinde defalarca öldürülmesiyle ilgili olarak genç kızın sevgilisi Onur K. (22) Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğrenci olduğu tespit edilen Onur K., işlemleri için emniyete götürüldü. Ölen Tuğçe Can ile Onur K.’nin yaklaşık 1,5 aydır sevgilisi olduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.


Diğer Haberler

  1. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  2. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı
  3. Kızı ile torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  4. ASKİ Genel Müdürü Akçay: Ankara'nın suyu en az 200 gün gider
  5. Sarıyer'de günü değiştirilen semt pazarının esnafı belediye binasının önünde eylem yaptı
  6. Ahmet Davutoğlu'nun yengesi son yolculuğuna uğurlandı
  7. Türkiye Taşkömürü Kurumu, 263 işçi alacak
  8. Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Sercan Yaşar adliyeye getirildi
  9. Şişli'de otomobil yayalara çarptı; 2 ölü 6 yaralı
  10. Şarkıcı Güllü'nün kardeşlerinden yeğenleri hakkında suç duyurusu

© Copyright 2025

DHA