Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ayşe Tokyaz cinayeti soruşturması; 4 polis ve 1 güvenlik amiri tutuklandı

Küçükçekmece'de üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz (22)’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 4 polis memuru ve sitenin güvenlik amiri tutuklandı.

ABONE OL
İSTANBUL (DHA)

Küçükçekmece'de öldürüldükten sonra 13 Temmuz’da Eyüpsultan'da yol kenarında valizde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Ayşe Tokyaz cinayetine ilişkin gözaltına alınan Cemil Koç, ‘Tasarlayarak öldürmek' suçundan, kendisine yardım eden 6 kişi ise ‘Tasarlayarak öldürmeye yardım etmek' suçundan tutuklanmıştı.

5 ŞÜPHELİ DAHA TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında bugün 4 polis memuru ve sitenin güvenlik amiri gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden 4 polis memuru 'Görevi kötüye kullanma ve resmi belgede sahtecilik' suçundan, güvenlik amiri ise 'suçluyu kayırma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Fatma Girik'in vasiyeti geçerli sayıldı
  2. Bilal Erdoğan: Siyasi bir kariyer hedefim yok
  3. Okul çıkışı, eski sevgilisi tarafından sırtından vurulan öğretmen yaralandı
  4. İntihar ettiği üzerinde durulan kadını torunu kazara öldürmüş
  5. 17 yaşındaki Berkay’ı bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  6. Sahiplendiği köpekleri öldüren doktorun cezası, yeniden yargılandığı davada 4 yıl 4 aya düştü
  7. Sinem'i öldürdükten sonra kaçtığı Sinop'ta denize girmiş
  8. Ordu’da 2 bin 100 rakımlı obada evin üzerine çığ düştü
  9. Mahalle yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
  10. Kazı çalışmasında toprak altında kalan işçi kurtarıldı

© Copyright 2026

DHA