Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Can Holding'e yönelik operasyonda 5 kişi tutuklandı

Can Holding'e yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 'suç örgütü kurmak', 'vergi kaçakçılığı', dolandırıcılık' ve 'kara para aklama' suçlamasıyla aralarında Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ın da bulunduğu 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ hakkında ev hapsi ve yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

ABONE OL
Ceyda BIYIKLIOĞLU/İSTANBUL, (DHA)-

Küçükçekmece Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Can Holding sahiplerinin de aralarında olduğu 10 kişi için 'suç örgütü kurmak', 'vergi kaçakçılığı', dolandırıcılık' ve 'kara para aklama' suçlamasıyla gözaltı kararı verildi. Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ'ın da bulunduğu 5 şüpheli bugün Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Öte yandan sabah saatlerinde 1 şüphelinin Ağrı'da yakalandığı öğrenildi. Böylece toplam gözaltı sayısı 6'ya yükseldi.

 

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Devran Çimen, Devran Can, Mehmet Kaya, Kemal Çimen ve Cemal Can 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma' ve 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklandı. Can Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ ise 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma' ve 'Suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama' suçlarından ev hapsi ve yurtdışı yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi. 

 

Diğer Haberler

  1. Tavan sıvaları düşen evdeki 5 kişi tahliye edildi
  2. Arnavutköy’de 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 yaralı
  3. Minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü öldü, 4 kişi yaralandı
  4. At çiftliğinde yangın: 3 at öldü
  5. İşitme engelli kardeşini ve bir polis memurunu yaralayan şüpheli, operasyonla etkisiz hale getirildi
  6. Manisa’da 2 TIR çarpıştı; 2 yaralı
  7. Şehit pilotun kardeşi motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
  8. Gaziosmanpaşa’da trafoda çıkan yangın nedeniyle tramvay seferleri durdu
  9. Ordu'da minibüs şarampole yuvarlandı: 11 yaralı
  10. Antalya’da SGK‘ya rüşvet operasyonu; il müdürü tutuklandı

© Copyright 2026

DHA