Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erzurum'da sağanak; yollar ile alt geçitleri su bastı

Erzurum'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı yollar ile alt geçitler, su altında kaldı. Mahsur kalan bir sürücü de ekiplerce, beklediği aracının üzerinden kurtarıldı.

ABONE OL
Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA)

Kentte öğle saatlerinde başlayan sağanak, hayatını olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle bazı yollar ile alt geçitler su ile doldu. Yakutiye ilçesi Hamidiye Alt Geçidi'ne giren bir sürücü de mahsur kaldı.

Hafif ticari aracı suyla dolunca sürücü, üzerine çıkıp, kurtarılmayı bekledi. Cep telefonu ile itfaiyeyi arayıp, yardım isteyen sürücü, gelen ekiplerce kurtarıldı.

Öte yandan ekipler, su dolan yol girişlerinde tedbir alıp, sürücüleri alternatif yollara yönlendirdi. Dükkan sahipleri de ellerinde fırçalar ile suyun içeri girmesini engellemeye çalıştı.

Su baskınlarının oluştuğu bölgelerde belediye ekipleri ise tıkanan mazgalları temizleyip, yolları açtı.




 

Diğer Haberler

  1. Tekirdağ'da gaziler, şehit aileleri ve yaşlılar için tekne turu
  2. Mantar yedikten sonra fenalaşan hamile kadın ile karnındaki bebek öldü
  3. Sarıyer’de eski kiracı 74 yaşındaki iş yeri sahibini dövdü: Yere yatırıp, odunu sırtımda kırdı
  4. Doktor çiften örnek davranış; davetliler adına LÖSEV’e bağış yaptılar
  5. Faruk Acar, Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katıldı
  6. Ankara'da '15 Temmuz Manşetleri Gazetecilik Atölyesi'
  7. Borç meselesi nedeniyle çıkan kavgada öldürüldü
  8. Öldürüldükten sonra cesedi yakılan Kübra, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi
  9. Sürüklenen lastik bottaki 35 kaçak göçmen kurtarıldı
  10. Fabrikadaki yangında yaralanan 8 işçiden 7'si taburcu oldu

© Copyright 2026

DHA