Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eyüpsultan'da 2 kardeşin öldüğü kuzenler arasındaki silahlı kavga kamerada

Eyüpsultan'da aralarında husumet olduğu öğrenilen 3 kuzenin sokak ortasındaki tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. 2 kardeşin hayatını kaybettiği olay güvenlik kameralarına yansıdı.

ABONE OL
Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA)

Eyüpsultan Karadolap Mahallesi Şengüzel Sokak üzerinde, geçen salı gece saatlerinde Cahit Mumcu ve erkek kardeşi Cevdet Mumcu ile aralarında husumet olduğu öğrenilen kuzenleri Ali Mumcu, bilinmeyen bir nedenle sokak üzerinde tartışmaya başladı. Kuzenlerin tartışması büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Silahla yaralanan Cahit Mumcu ve Cevdet Mumcu kardeşler kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa'da bir hastaneye tedavi amacıyla giden şüpheli Ali Mumcu polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan silahlı çatışma anları sokaktaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, üç kişinin sokakta yürüdüğü, bir kişinin belinden çıkardığı silahla ateş ettiği ve kovalamacaların yaşandığı yer aldı. Görüntülerin devamında ise bir kişinin yerde yattığı, bir kişinin de silahla ateş açtığı ve ardından kaçtığı görüldü.

Diğer Haberler

  1. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı
  2. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  3. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  4. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı
  5. Ayı, arı kovanlarını parçaladı
  6. Talep kabul edildi, Rojin'in telefonu incelenmek üzere İspanya'ya gidiyor
  7. Bedensel engelli, evinde çıkan yangında öldü
  8. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  9. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı
  10. 5’inci katta çalışırken iskeleden düşen işçi ağır yaralandı

© Copyright 2025

DHA