Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Halatı kopup zemine çakılan asansörün kabinindeki Pelin hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir apartmanın 7'nci katında halatı koparak zemine çakılan asansörün kabinindeki Pelin Kıyga (27) hayatını kaybetti.

ABONE OL
Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)-

Olay, sabah saatlerinde Altaylılar Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Belediye personeli Pelin Kıyga'nın işe gitmek için evden çıktıktan sonra 7'nci katta bindiği asansörün halatı koptu. Kıyga'nın bulunduğu kabin, zemine çakıldı. Binada oturanların ihbarı üzerine adrese sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kabinden ağır yaralı halde çıkarılan Pelin Kıyga, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Kıyga, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 1 çocuk annesi Pelin Kıyga'nın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir apartmanın 7'nci katında halatı koparak zemine çakılan asansörün kabininde hayatını kaybeden Pelin Kıyga’nın cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Kıyga, Tarsus Güney Mezarlığı’nda düzenlenen törenin ardından dualarla toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Reyhanlı saldırısının faillerinden THKP-C'li Hatay'da yakalandı
  2. Bakan Göktaş: TEKNOFEST ailelerin yeri
  3. 16 ilde DEAŞ terör örgütüne operasyon: 51 şüpheli yakalandı
  4. Sahte belgelerle 31 milyar liralık usulsüzlük yapanlara operasyon: 31 tutuklama
  5. Çocuk müstehcenliği operasyonunda 6 tutuklama
  6. 75 ilde uyuşturucu satıcılarına operasyon; 714 tutuklama
  7. Antalya'nın geçmişi ve bugünü fotoğraf karelerinde
  8. Malatya'da tefeci operasyonu; 13 gözaltı
  9. Dışişleri Bakanlığı'ndan 'Türk Devletleri İşbirliği Günü' mesajı
  10. Veli Ağbaba, taburcu edildi

© Copyright 2026

DHA