Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İletişim Başkanlığı'ndan 'Derbide 32 bin 500 polis görevlendirildi' iddiasına yalanlama

İletişim Başkanlığı, 'İstanbul Emniyeti, Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için stadyum ve çevresinde 32 bin 500 polis görevlendirdi' iddiasının doğru olmadığını, güvenlik tedbirleri kapsamında toplamda 10 bin 30 personelin görev yaptığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyada paylaşılan, 'İstanbul Emniyeti, Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için stadyum ve çevresinde 32 bin 500 polis görevlendirdi' iddiası doğru değildir. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray- Fenerbahçe takımları arasında 24 Şubat'ta gerçekleşen futbol müsabakası için alınan güvenlik tedbirleri kapsamında, stadyum ve çevresinde 32 bin 500 değil, 10 bin 30 personel görevlendirmiştir. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

Diğer Haberler

  1. Kuşadası'na kruvaziyerle 4 bin 12 turist geldi
  2. Bursa'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
  3. Avcılar’da yıkımı yapılan binanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybetti
  4. Bursa’da 6 milyon makaron ele geçirildi
  5. Ordu'da sahile insansız araç olduğu değerlendirilen cihaz vurdu
  6. Suç örgütlerini öven ve silahlı paylaşım yapan 358 şüpheliye gözaltı
  7. Keresteli cinayetin sanığına müebbet hapis
  8. İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Ya kendimizi dönüştüreceğiz ya da başkalarının bizi dönüştüreceği bir varlık haline geleceğiz
  9. 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yaptı; boğarak öldürdüğünü itiraf etti
  10. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi

© Copyright 2026

DHA