Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kırşehir'de 2 gündür kayıp olan besicinin öldürüldüğü ortaya çıktı

Kırşehir'in Boztepe ilçesinde, kendisinden 2 gündür haber alınamayan besici Hamdi Aydoğan'ın (30), para meselesi nedeniyle tartıştığı Bayram Erdoğdu (30) tarafından iple boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Aydoğan'ın cesedi boş arazide bulunurken, cinayet şüphelisi Bayram Erdoğdu gözaltına alındı.

ABONE OL
Fahrettin TOKER/KIRŞEHİR, (DHA)-

Boztepe ilçesi Uzunpınar köyünde yaşayan besici Hamdi Aydoğan, 31 Temmuz'da ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Ailenin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Aydoğan'ın bulunması için çalışma başlattı. Dron destekli yapılan aramalarda Aydoğan, Çevirme köyü yakınlarında boş bir arazide ölü bulundu. Aydoğan'nın boğazında ip izine rastlandı. Hamdi Aydoğan’ın cesedi, jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Yapılan ilk otopsi raporunda Aydoğan'nın iple boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine jandarma, cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Aydoğan'ın en son besici Bayram Erdoğdu ile görüştüğü belirlendi. Şüpheli Erdoğdu, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Erdoğdu'nun İlçe Jandarma Komutanlığı'nda verdiği ifadesinde, "Hamdi Aydoğan ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan ticareti yapıyorduk. Aramızda alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Yanımda bulunan iple kendisini boğarak öldürdüm” dediği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  7. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  8. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  10. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu

© Copyright 2025

DHA