Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kızılırmak'a uçan otomobildeki anne- oğul öldü, baba kurtarıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin Kızılırmak Nehri’ne uçtuğu kazada anne ile 3 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, baba ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

ABONE OL
Emre ŞAHİNOL/ BAFRA (Samsun), (DHA)-

Kaza, saat 18.00 sıralarında ilçeye bağlı Asar Mahallesi Altınkaya Barajı yolunda meydana geldi. Serdar Kıyak yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Kızılırmak Nehri’ne uçtu. İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Bafra İtfaiyesi ekipleri, sürücü Kıyak’ı sağ olarak sudan çıkardı. Sürücünün eşi Gülşah Karaman Kıyak ile oğlu Alperen Kıyak ise suda kayboldu. Bafra İtfaiyesi dalgıçları tarafından yapılan çalışmalar sonucu anne ve oğlunun cansız bedenine ulaşıldı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Serdar Kıyak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Anne ile oğlunun cansız bedeni, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi; 12 yaralı
  2. Gaziantep’teki kazada ölü sayısı 8’e çıktı; 3 yaşındaki Kerem de kurtarılamadı
  3. Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Tanrıkulu'dan sermaye piyasalarına ilişkin açıklaması
  4. Avcılar’da 9 yıl önce kaybolan Oğuzhan’ın cesedi, kimsesizler mezarlığından çıktı
  5. Merve Nur’un cinayet sanığına 29 yıl hapis
  6. Bakan Bayraktar, Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Başbakanı Wüst ile görüştü
  7. Sermaye piyasası soruşturması: Erdil Özel ve Emir Münir Sarpyener adliyeye sevk edildi
  8. Şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin dava yarın başlıyor
  9. Alacak kavgasında yaralanan 2 kardeşten biri hayatını kaybetti
  10. AYM’nin ‘süresiz nafaka’ kararı Resmi Gazete’de

© Copyright 2026

DHA