Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Konuşma bahanesiyle boş araziye götürdüğü eski eşini bıçakla öldürüp, kendisini ağır yaraladı

Konya'da Murat Ulaşan (27), konuşma bahanesiyle boş araziye götürdüğü eski eşi Bahriye Kalaycı'yı (25) bıçakla öldürüp, kendisini de ağır yaraladı. 

ABONE OL
Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)- 

Olay, 15.00 sıralarında Karatay ilçesi İsmil Mahallesi Akyel Yaylasında meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezinde oturan Murat Ulaşan, bir süre önce boşandığı Bahriye Kalaycı’nın yaşadığı eve gitti. Ulaşan, aracına aldığı Kalaycı’yı konuşma bahanesiyle boş araziye götürdü.

Murat Ulaşan, çıkan tartışma sonrası önce Kalaycı’yı, ardından da kendini bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bahriye Kalaycı'nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, durumu ağır olan Murat Ulaşan ise yapılan ilk müdahale sonrası Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Boşanan çiftin 3 yaşında 1 erkek çocukları olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. Halıya sarılı cesedi bulunan Sedef Güler cinayetinde duruşmanın görülmesine devam edilecek
  2. Sivas'ta KKKA şüphesiyle ölüm
  3. Küresel Sumud filosu Marmaris'te
  4. Devrek Belediyesi'ne yönelik 'yolsuzluk' davası başladı
  5. Çatalca'da jet skiyle denize açılan iki arkadaş suya düştü: 1 ölü, 1 yaralı
  6. Feride, eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü
  7. Rahatsızlanan annelerine müdahaleye gelen sağlık ekibini alıkoyan 2 kardeşin işlemleri sürüyor
  8. İmamoğlu ile 3 sanığın yargılandığı ‘Casusluk’ davasında ilk duruşma
  9. Ev sahibinin borcu nedeniyle tüm binanın elektriği 6 gün kesildi
  10. 24 ilde dolandırıcılık operasyonları: 133 tutuklama

© Copyright 2026

DHA