Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ordu’da kuyumcunun dalgınlığından faydalanıp, 2 milyon liralık altını çaldı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde kuyumcu dükkanına müşteri kılığında gelen hırsızlık şüphelisi, kuyumcunun bir anlık dalgınlığından faydalanıp, tezgahtaki 2 milyon lira değerindeki altınları çalarak, kaçtı.

ABONE OL
Emrah GEMİCİOĞLU/ALTINORDU, (Ordu), (DHA)

Olay, saat 17.00 sıralarında Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Kuyumcu dükkanına müşteri kılığında gelen kimliği belirsiz şüpheli, bir miktar altın satın almak istediğini söyledi. Bir yandan tezgaha çıkarılan altınları inceleyen şüpheli, bir yandan da kuyumcu ile konuşmaya başladı. Kuyumcunun bir anlık dalgınlıkla arkasına dönmesini fırsat bilen şüpheli, tezgahın üzerinde keselerin içerisinde bulunan 2 milyon değerindeki altını çalarak, kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.


Diğer Haberler

  1. Mustafa Varank, Bursa'da geleneksel sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi
  2. Kadıköy’de trafik ve asayiş uygulaması; makas atan sürücüye 90 bin lira ceza
  3. Avcılar'da huzur uygulaması; 25 sürücüye 646 bin lira ceza
  4. Kayseri'de iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
  5. Adana’da 2 bin 331 personel asayiş uygulaması
  6. Manisa merkezli dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
  7. Selçuk Bayraktaroğlu NATO Genelkurmay Başkanları toplantısına katıldı
  8. Kocaeli'deki cinayette 4 şüpheli tutuklandı
  9. Edirne'de polisten yasa dışı bahis ve kumar denetimi
  10. İzmir’de kavga sırasında göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA