Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Samuray kılıcıyla öldürülen Başak'ın nişanlısı: Deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz

İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) nişanlısı Mahir Mızrak, Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarına tepki gösterdi. Mızrak, "Gazeteciler fotoğraf çekerken yüzünü gizlemeyi akıl eden birinin deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz" dedi.

ABONE OL
Şaduman UNUTMAZ/ ANKARA, (DHA)-

İstanbul Ataşehir'deki Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen olayda Can Göktuğ Boz, iş için Ankara'dan gelen, tanımadığı mimar Başak Cengiz'e samuray kılıcıyla saldırdı. Ağır yaralanan Cengiz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Can Göktuğ Boz tutuklanırken, Başak Cengiz'in cenazesi de Ankara'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak, Can Göktuğ Boz'un akli dengesinin yerinde olmadığı iddialarına, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Mızrak, Boz'un yakalandıktan sonra yüzünü gizlerken gazeteciler tarafından çekilen fotoğrafıyla birlikte paylaştığı mesajında, "Samuray kılıcı ile cinayet işleyen, kendisine direnemeyeceğini düşündüğü için kadını hedef seçtiğini söyleyen, gazeteciler fotoğraf çekerken yüzünü gizlemeyi akıl eden birinin deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz" dedi.

'ANNESİNİN YARGILANMASINI İSTİYORUM'

Mahir Mızrak, Can Göktuğ Boz’un avukat annesi Ayşe Nejla Yomralıoğlu'nun da yargılanmasını istediğini belirterek, "Annesinin yargılanmasını istiyorum. Böyle bir cani yetiştirdiği için, yaptığı şeyi savunacak kadar vicdansız olduğu için" yazdı.

Mahir Mızrak, nişanlısı Başak Cengiz ile çekilen fotoğraflarını da "Nur yüzlü meleğim, bakmaya doyamadığım, dokunmaya kıyamadığım Allah'ıma emanetsin. Seni çok seviyorum, çok özledim. Allah'ım sabrını ver yarabbim çok zor çok" mesajıyla paylaştı.

Mızrak, Cengiz'in 'melek kanadı' takılmış fotoğrafını da paylaşarak, "Meleğim gitti meleğim. Mekanın cennet olsun nur yüzlüm" dedi.

Diğer Haberler

  1. Eskişehir merkezli yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonunda 32 tutuklama
  2. Yaban hayatı gözlemcisinden leyleğin bozulan yuvası için çağrı
  3. THY'den 297 ek sefer
  4. MSB: Son bir hafta içerisinde, 6 PKK'lı terörist teslim oldu
  5. Bolu'daki yangında 4 ev ile 8 samanlık kullanılamaz hale geldi
  6. Çanakkale’de denizaltı ele geçirilmesini sağlayan Müstecip Onbaşı, savaşın gizli kahramanlarından
  7. Malatya'da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
  8. Tatilcilere hem uyarı hem tavsiye; sahte sitelere dikkat, kredi kartı ile ödeme yapın
  9. Lokantada otururken tabancayla vurarak öldürüldü
  10. Otomobil almak isterken 1 milyon 420 bin TL dolandırıldı

© Copyright 2026

DHA