Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şehit Astsubay Özcan'ın babası: En büyük tesellim şehit babası olmam

Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen uçakta şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubayı Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın (54) babası Mehmet Özcan (78), “Önce vatan sağ olsun. O benim için çok büyük mertebe. Mekanı cennet olsun. Benim oğlum dört dörtlük bir insandı. En büyük tesellim, şehit babası olmam” dedi.

ABONE OL
Murat ÖZELCİ/KARABÜK, (DHA)-

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek üzere havalanan askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi sonucu şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubayı Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan’ın Şirinevler Mahallesi'ndeki babaevinde yas var. Şehidin Türk Bayrağı asılan evinde ailesi taziyeleri kabul ediyor.

Şehit Nuri Özcan’ın babası Mehmet Özcan, en büyük tesellisinin şehit babası olmak olduğunu belirterek, “Önce vatan sağ olsun. O benim için çok büyük mertebe. Mekanı cennet olsun. Benim oğlum dört dörtlük bir insandı. Cennet mekanı olsun. Haberi benim İzmir’de bir oğlum var. Ondan öğrendim. O da asker astsubay. Cenazesi Ankara’ya gelecek. Ankara’da devlet töreni olacak. Oradan buraya Karabük’e gelecek büyük ihtimalle. Çamlık Camisi’nde namazı kılındıktan sonra Beşbinevler Şehitler Mezarlığı’na defnolunacak. Dört çocuğum var. Bir tanesi imam hatipli hocaydı. Ankara Sincan Devlet Hastanesi’nden emekli. Öbür iki asker oğlum da emekli, bu çalışıyordu. Allah hepsinin yardımcısı olsun. En büyük tesellim şehit babası olmam” diye konuştu.




Diğer Haberler

  1. MSB: Eğitim uçuşu yapan ağır nakliye helikopterimiz kaza kırıma uğradı
  2. 9 kişiyi öldüren saldırganın annesi tutuklandı
  3. Kahramanmaraş’ta silahlı kavga: 7 yaralı
  4. Tuncay Sonel’in adının verildiği cadde tabelası söküldü
  5. Böcek ailesinin ölümüne ilişkin görülen duruşmanın ardından anne ve baba açıklamalarda bulundu
  6. Emine Erdoğan: Teknoloji şirketlerinin hesap verebilir olmaları zorunluluktur
  7. Sakarya Nehri'ne düşen çocuk için arama çalışması başlatıldı
  8. Açıkta satılan pirinçte kedi dışkısı görüldü, markete 52 bin TL ceza kesildi
  9. Ataşehir Belediye Başkanı Adıgüzel'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
  10. Bina görevlisini bıçaklayarak öldüren sanığa müebbet hapis

© Copyright 2026

DHA