Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Van'da CHP'de cumhurbaşkanı adaylık ön seçimi için oy kullanılıyor

Van’da CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belirlediği ön seçim saat 08.00'de başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturmada tutuklanan Ekrem İmamoğlu'nun tek aday olduğu seçimde parti üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da dayanışma sandıklarında oy kullanıyor.

ABONE OL
Behçet DALMAZ-Orhan AŞAN/VAN, (DHA)-

CHP'nin cumhurbaşkanı adayını belirlemek için yaptığı ön seçim için 81 il ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuruldu. Van'ın 13 ilçesinde de CHP'ye üye 10 bin kişi, kurulan sandıklarda oy kullanacak.

Van'ın merkez Edremit, Tuşba ve İpekyolu ilçelerinin üye ve dayanışma sandıkları CHP İl Başkanlığı'nda, diğer 10 ilçenin sandıkları da ilçe başkanlıklarında kuruldu. Üyelerin yanı sıra kurulan Dayanışma Sandıklarında da vatandaşlar gelip oy kullanıyor. Saat 08.00’da başlayan oy kullanma işlemi, akşam saat 17.00 da sona erecek.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de 15 kilo skunk ele geçirildi: 3 tutuklama
  2. Rafting yapan 52 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  3. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 58’inci duruşma
  4. Diyarbakır’da çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  5. Manisa’da iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücüler öldü, 1 yaralı
  6. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
  7. Zorla aracına bindiği kadını istediği yere götürtüp, para ve kolyesini aldı
  8. Bursa'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
  9. Bursa'da Kültür Yolu Festivali'nde bıçaklı kavga: 2 yaralı
  10. Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı

© Copyright 2026

DHA