Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Vali Gül, İl Koordinasyon Kurulu’nda 1 Mayıs tedbirlerini hatırlattı

İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Davut Gül koordinesinde Fatih'teki İstanbul Valiliği Ek Hizmet Binası'nda yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Gül, “1 Mayıs ile ilgili bir yazı yazdık. Tüm kurumları üç aşağı beş yukarı ilgilendiren tedbirler var. O yazılan yazıdaki tedbirleri yakın takip edip ve gereğini yaparsanız 1 Mayıs’ın bayram havasında geçmesine katkı sağlamış olursunuz" dedi.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ-Ömer HASAR/İSTANBUL, (DHA)

İstanbul İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı, Fatih’teki İstanbul Valiliği Ek Hizmet Binası'nda yapıldı. İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığındaki toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kuruluşlarının yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Gül, “İstanbul’un en önemli önceliği; deprem başta olmak üzere afetlere karşı şehrin dirençli hale gelmesi. Dayanıklı hale gelmesi gerekiyor. Bunun sivil boyutu var, resmi boyutu var. Sizler, başta kendi kurumlarınız olmak üzere; personeliniz bu açıdan planlanması noktasında bir önceliğinizin olması gerekiyor. Depremin ne zaman olacağı belli değil. Ama bir gün olacağını hepimiz biliyoruz.

O açıdan başta hizmet veren kurumlarınız olmak üzere, yaşadığınız yerleri, personelinizi ve buna benzer söylediğim ya da söylemediğim doğrultuda hazırlık yapmanız gerekiyor. Vali yardımcımız başkanlığında bununla ilgili toplantılar yapılıyor. Daha önce söyledim yeniden söyleyelim. Depremle ilgili çalışan personeliniz en donanımlı, en liyakatli ve en pratik personelleriniz olsun. Bir gün gelecek ona ihtiyacımız olacak. Bu anlamda bu çerçevede gayretinizi istirham ediyorum. Bir diğer konumuz yarın 1 Mayıs. 1 Mayıs ile ilgili bir yazı yazdık. Tüm kurumları üç aşağı beş yukarı ilgilendiren tedbirler var. O yazılan yazıdaki tedbirleri yakın takip edip ve gereğini yaparsanız 1 Mayıs’ın bayram havasında geçmesine katkı sağlamış olursunuz. Yaptığımız işlerde çalışanların güvenliği, iş güvenliği çok kıymetli. Daha hafta sonu küçücük bir yavrumuz hayatını kaybetti, içimiz yandı. Dolayısıyla yaptığımız her işte öncelikle iş güvenliğini sağlayalım" ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler

  1. Bakan Kacır: Türkiye'ye yatırımlar hızlanacak
  2. Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta cezaları arttırdık, kapatma cezası da uygulanacak
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türk Devletleri Teşkilatı'nı aile meclisimiz olarak görüyoruz
  4. Bakan Özhaseki, depremzede Aylin'i ziyaret etti
  5. Haksız mal edinme davasında Büyükerşen'e 19 yıla kadar hapis istemi
  6. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü
  8. TBMM Başkanı Kurtulmuş, 81 ilden gençlerle bir araya geldi
  9. Bakan Tunç'tan 'Kobani davası' açıklaması: İstinaf ve temyiz süreçleri var, bunları bekleyeceğiz
  10. TÜİK: Nisanda 75 bin 569 konut satıldı

© Copyright 2024

DHA