Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Öztürkler ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) temasları kapsamında Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ile bir araya geldi. Cumhuriyet Meclisi’nde gerçekleştirilen görüşmede, KKTC Başbakanı Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe de hazır bulundu.
Görüşmeye ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Türkiye-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve UBP Gazimağusa Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayıp Birinci ile Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri katıldı.





