Geri Dön
Dünya Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile cami açılışına katıldı

Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile cami açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarda bulunmak üzere geldiği KKTC’de Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'la birlikte Dr. Suat Günsel Camii'nin açılışına katıldı.

Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile cami açılışına katıldı

Cevdet Yılmaz açılışa ilişkin yaptığı açıklamasında, “Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nde, Kıbrıs Türklerinin adaya kazandırdığı en büyük abidevi eser olarak tarihe geçecek olan Dr. Suat Günsel Camii'nin açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, KKTC Başbakanı Sayın Ünal Üstel ve Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş ile birlikte gerçekleştirdik.

Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde yer alan 10 bin kişinin ibadet etmesine imkan sağlayan 62 kubbe ve 6 minareye sahip KKTC'nin en büyük camiisi olan Dr. Suat Günsel Camii'nin hayırlara vesile olmasını ve Kıbrıs semalarından Allahu Ekber nidalarının, Ezan-ı Muhammedi’lerin eksik olmamasını diliyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.