Geri Dön
Eğitim MBA Okulları’ndan genç profesyonellere yönelik sportif iş birliği

MBA Okulları’ndan genç profesyonellere yönelik sportif iş birliği

MBA Okulları, modern müfredat ve sağlıklı yaşam vizyonu kapsamında Türkiye’nin sayılı spor akademilerinden biri olan SportLust Spor Akademisi ile bir iş birliğine imza attı.  

MBA Okulları’ndan genç profesyonellere yönelik sportif iş birliği

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları, Yenilikçi Eğitim Ekosisteminde yer alan herkesin kişiselleştirilmiş başarı tasarımına ulaşması adına güçlü iş birlikleri ile öğrencilerinin kendi potansiyellerini en üst düzeye çıkarmasını amaçlıyor. MBA Okulları SportLust Spor Akademisi iş birliği ile tüm öğrencilerine spor tutkusuyla derinleştikleri bir öğrenme deneyimi sunacak. SportLust Spor Akademisi ile yapılan iş birliği ile tutkusu spor olan her öğrencinin antropometrik ölçümlerini yapılarak fiziksel olarak hangi spor dallarına yatkın oldukları ölçülüyor. Böylelikle MBA Okulları, öğrencilerine fiziksel ve zihinsel olarak kendilerine uygun spor alanlarına yönlendirerek spor tutkusuyla derinleştikleri bir öğrenme deneyimi sunuyor.  

ÖĞRENCİLERİMİZİ EN DOĞRU SPOR BRANŞLARINA YÖNLENDİRİYORUZ 

MBA Okullarında her öğrencinin kendi potansiyelini en üst düzeyde ortaya çıkarmasının önemini vurgulayan Medicana Eğitim Grubu CEO’su Ayfer Batı, “Modern Müfredat ve Sağlıklı Yaşam vizyonumuz kapsamında yaptığımız SportLust Spor Akademi iş birliği ile öğrencilerimizi spor alanlarındaki yeterlilikleri konusunda bilinçlendirerek sporu yaşam standartlarına entegre eden ve sağlıklı yaşam konusunda bilinçli bireyler yetiştiriyoruz. İyi olma hâlini merkezde tutarak deneyimlerle inşa ettiğimiz spor müfredatımızla öğrencilerimizin spor tutkularını en üst düzeyde tutuyoruz. Sporun ‘Daha İyi Bir Ben’ kimliğindeki rolünü önemsiyor, spor performans testlerinden elde ettiğimiz bilimsel verilerle öğrencilerimizi en doğru spor branşlarına yönlendiriyoruz” ifadelerine yer verdi.