Geri Dön
Ekonomi Bizim Toptan, 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı

Bizim Toptan, 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı

Geçen yılın sonunda ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren g2m şirketinin hisselerini Yıldız Holding'den devralan Bizim Toptan, Antalya'da düzenlenen 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na 'Zirvede Biz Varız' sloganıyla katıldı.

Bizim Toptan, 30'uncu Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'na katıldı

Antalya’da 6 Şubat’ta başlayan ve bugün sona erecek olan fuarda Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner, ziyaretçilerle bir araya gelerek şirketlerin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“BİZİM TOPTAN VE G2M İŞ BİRLİĞİ EDT'DEKİ GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTIRACAK"

Bizim Toptan ve g2m olarak güçlerini birleştirerek sektörde sinerji oluşturduklarını belirten Bizim Toptan CEO'su Hüseyin Balcı, “Ülkemizin pazar erişimi en yüksek, en fazla işletmeye dokunan, en yaygın organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz; 40 yılı geçen ev dışı tüketim (EDT) kanalı tecrübesi sayesinde geniş bir satış ve distribütörlük ağı bulunan g2m'nin bünyemize katılmasıyla daha da güçlendi. Yeni yapılanmayla birlikte EDT kanalında açık ara lider konumundayız. Geniş ürün yelpazemizle bu fuarda yer almaktan ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelmekten çok mutluyuz" dedi.