Geri Dön
Ekonomi BtcTurk Kripto’da üç yeni kripto para listelendi

BtcTurk Kripto’da üç yeni kripto para listelendi

BtcTurk Kripto’da Bonk (BONK), Jupiter (JUP) ve Pyth Network (PYTH) olmak üzere üç yeni kripto para listelendi. Listelenen kripto paralar 4 Nisan tarihi itibarıyla alım satıma açıldı. Bu üç yeni kripto paranın eklenmesiyle BtcTurk Kripto’da listelenen kripto para sayısı 109’a ulaştı.

BtcTurk Kripto’da üç yeni kripto para listelendi

Kripto para işlem platformu olan BtcTurk Kripto, üyelerine sunduğu geniş ürün yelpazesine üç yeni kripto para daha ekledi. Bonk (BONK), Jupiter (JUP) ve Pyth Network’ün (PYTH) eklenmesiyle birlikte BtcTurk Kripto’da listelenen kriptopara sayısı 109’a ulaştı. Listelenen üç yeni kriptopara 4 Nisan itibarıyla alım satıma açıldı.

Listelenen yeni kripto paralar hakkında marka tarafından şu bilgiler paylaşıldı:

“Bonk (BONK): Bonk (BONK), Solana blokzinciri üzerinde çalışan bir meme coin’dir. Solana blokzincirinin en popüler meme coin’i olan BONK, Aralık 2022 tarihinde faaliyete geçmiştir. Dogecoin ve Shiba Inu adlı köpek temalı meme coin’lere benzer şekilde, Bonk meme coin’i de köpek temalı bir tasarım üzerine kurulmuştur. Bonk (BONK) Solana blokzincirinin ilk köpek temalı meme coin’idir.

Jupiter (JUP): Jupiter (JUP), Solana blokzinciri üzerinde çalışan merkeziyetsiz bir otomatikleştirilmiş piyasa yapıcı (AMM) platformudur. Jupiter platformu, token takası, vadeli işlemler, zincirler arası varlık transferi gibi çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirilebildiği bir altyapı sunar.

Pyth Network (PYTH): Pyth Network (PYTH), merkeziyetsiz bir oracle platformudur. Pyth Network’ün oracle altyapısı, hem blokzinciri hem de blokzinciri dışındaki verilerin, güvenli şekilde blokzincirlere dağıtımını sağlar. Pyth Network (PYTH), içerisinde global borsa ve finans merkezlerinin de olduğu 95’ten fazla veri sağlayıcısından aldığı verileri, 150 protocol ve 40’tan fazla blokzincire dağıtan bir oracle altyapısıdır. Pyth Network gibi oracle altyapıları, blokzincirleri üzerindeki uygulamaların doğru ve güvenilir şekilde çalışabilmesini sağlar.”