Geri Dön
Ekonomi Enntepe Alışveriş Merkezi, 30 Ağustos’ta Konya’da açılıyor

Enntepe Alışveriş Merkezi, 30 Ağustos’ta Konya’da açılıyor

Toplamda 125 bin metrekare inşaat alanı ve 35 bin metrekare kullanım alanına sahip Enntepe Mall&Office projesi, 30 Ağustos’ta Konya’da açılıyor. Tepekent Mimarlık tarafından hayata geçirilen alışveriş merkezi gerek konumu gerekse mağaza çeşidiyle Konya’nın en çok tercih edilen lokasyonlarından biri haline gelmeyi hedefliyor.

Enntepe Alışveriş Merkezi, 30 Ağustos’ta Konya’da açılıyor

Bazı ulusal ve uluslararası markalar Enntepe Alışveriş Merkezi ile ilk kez Konya’ya gelirken, bazı markalar da Konya’daki yeni konseptli mağazalarını 30 Ağustos’ta Enntepe Alışveriş Merkezi’nde açmaya hazırlanıyor. Yönetim ve kiralama hizmetleri Value Solutions Partners tarafından yürütülen Enntepe Mall & Office içerisindeki birçok mağaza ile müşterilerini bekliyor.  

“KONYA’DA YAŞAYANLAR BİRÇOK MAĞAZA İLE BULUŞABİLECEK”

Alışveriş merkezinde bulunacak mağazalarla ilgili şirketin yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verildi: 

“Ramsey, Nautica, Yargıcı, Ecrou ve Gusto gibi giyim markaları; Big Chefs, The Hunger, Huqqabaz gibi restorantlar; spor giyim markası Sneaks Up; ev ürünlerinin yer aldığı MR DIY; çocuk ve bebek giyimin markaları Super Kids ve Baby Mall; dekorasyon mağazaları Chakra ve Porland; Konya’da ilk kez Enntepe Alışveriş Merkezi aracılığıyla ziyaretçileriyle buluşacak.   

Yaklaşık 5 bin metrekare alana kurulu, eğlence ve aktivite alanları ile aile eğlence merkezi Ennjoy’un da alışveriş merkezinin içinde yer alacağı biliniyor. Her yaş grubuna hitap eden eğlence alanları, kum havuzu, çarpışan araba parkurları, özel gün kutlamaları için oluşturulan parti odaları, ebeveynler alışveriş yaparken çocukların keyifli vakit geçirmeleri için hazırlanan soft play oyun alanları, tırmanma duvarları, dev trambolin parkları ve VR odaları ile Ennjoy şehrin en büyük ve en yeni eğlencelerinden biri olmayı hedefliyor.”