Geri Dön
Ekonomi THY Teknik ile Oman Air arasında ‘Komponent Bakım ve Yedek Parça Desteği Anlaşması’

THY Teknik ile Oman Air arasında ‘Komponent Bakım ve Yedek Parça Desteği Anlaşması’

Türk Hava Yolları (THY), Teknik A.Ş. ile Umman'ın ulusal havayolu şirketi Oman Air arasında Boeing 737NG ve 737 MAX tipi uçakları kapsayan on yıllık ‘Komponent Bakım ve İkame Yedek Parça Desteği Anlaşması’ imzalandı.

THY Teknik ile Oman Air arasında ‘Komponent Bakım ve Yedek Parça Desteği Anlaşması’

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada THY Teknik A.Ş ile Oman Air arasında Boeing 737NG ve Boeing 737 MAX uçaklarını kapsayan on yıllık ‘Komponent Bakım ve İkame Yedek Parça Desteği Anlaşması’nın imzalandığı duyuruldu.  Anlaşmaya göre THY Teknik'in, Oman Air'in filosunda yer alan Boeing 737NG ve Boeing B737 MAX uçakları için komponent bakım ve ikame yedek parça desteği sağlayacak ve sahip olduğu onlarca yıllık tecrübeyi Oman Air filosuna aktaracağı kaydedildi.

"BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ"

Açıklamada THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Mikail Akbulut'un imzalanan anlaşmaya ilişkin görüşlerine yer verildi. Akbulut, "Oman Air'in komponent bakım ve ikame yedek parça desteği için bizi tercih etmesinden mutluluk duyuyoruz. Dünyanın birçok farklı bölgesinde bulunan 900'den fazla uçağa komponent bakım ve destek hizmeti sunan bir şirket olarak, Oman Air'in beklentilerini en iyi şekilde karşılayıp, bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı.

Oman Air Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Kaptan Nasser Ahmed Al Salmi ise şunları söyledi:

"Uçaklarımızın bakımını sektörün öncü şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'ye emanet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Tüm bakım ihtiyaçlarımızı tek merkezden karşılayacakları noktasında kendilerine güvenimiz tam. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'nin sektördeki yetkinliği, Oman Air'in Boeing B737NG ve Boeing 737 MAX uçaklarının bakım operasyonları için en ideal çözümleri sunacaktır" dedi.

Açıklamanın devamında THY Teknik A.Ş.'nin kapsamlı uçak ve komponent bakım-onarım kabiliyetleri sayesinde, son teknolojiyle donatılmış atölye ve hangarlarında müşterilerine yüksek kalitede hizmetler sunmaya devam edeceği belirtildi.