Geri Dön
Gündem 7 aylık hamile eşini satırla öldürdü

7 aylık hamile eşini satırla öldürdü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, cinayetten 24 yıl cezaevinde yatıp 8 ay önce çıkan Murat Biçer (45), 7 aylık hamile eşi Serap Biçer'i (41) satırla öldürdü.

Olay, ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, taksici cinayetinden 24 yıl hapis yatıp, 8 ay önce çıkan Murat Biçer, anlaşmazlık yaşadığı 7 aylık hamile eşi Serap Biçer ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Biçer, evdeki satırla 7 aylık hamile eşini öldürdü. Polis olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYETTEN SONRA TORUNUNU KAÇIRMIŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 aylık hamile eşi Serap Biçer'i satırla öldüren Murat Biçer'in, cinayetin ardından 5 yaşındaki torununu alıp, kayıplara karıştığı öğrenildi. Biçer'in bir taksiciyi gasbedip öldürdüğü, bu nedenle 24 yıl cezaevinde yattığı da belirtildi.

KIZ KARDEŞİ DE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Murat Biçer'in öldürdüğü Serap Biçer'in kız kardeşi Sultan Biçer'in de 10 yıl önce aynı mahallede cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Sultan Biçer'in çıkan bir tartışmada hasımları tarafından açılan ateşte öldürüldüğü ve bu olayla ilgili 3 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

YAKALANDI

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 aylık hamile eşi Serap Biçer'i (41) öldürdükten sonra yanına torununu da alıp, kaçan Murat Biçer (45), polis tarafından yakaladı. Cinayet şüphelisi polis tarafından gözaltına alınırken, yanında götürdüğü torununu ise bir yakınına bıraktığı belirlendi. Emniyete götürülen cinayet şüphelisi Murat Biçer'in sorgusu sürüyor.