04:36Poyraz nedeniyle Antalya Körfezi'ne giren denizanalarının geçişi tamamlandıEzine'de, tarım arazisinde çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra bu defa da saat 16.30 sıralarında çöp döküm alanında başka bir yangın çıktı. Rüzgar nedeniyle yayılan alevler, ormana da sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangına, havadan ve karadan müdahale ediyor.
İKİ KÖY BOŞALTILDI
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, çöp döküm alanında çıkıp ormana da sıçrayan yangına karadan ve havadan müdahale sürerken; alevlerin ilerlediği Aladağ ve Kiremitoba köyü tedbiren boşaltıldı.
BAZI EV VE AHIRLAR YANDI
Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki çöp döküm alanında başlayıp ormana sıçrayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Yangın nedeniyle tahliye edilen Kiremitoba ve Aladağ köyünde bazı ev ve ahırlar ile saman balyaları yandı. Bölgedeki söndürme çalışmaları sürdürülüyor.
7 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI
Çanakkale’nin Ezine ilçesinde çöp döküm alanında saat 16.30 başlayan ve ormana sıçrayan yangın, saat 23.00 sıralarında kontrol altına alındı. Bazı ev ve ahırların da kullanılamaz hale geldiği bölgede ekiplerin soğutma çalışması devam ediyor.
07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmetti
10:52Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz
02:30Hava değişiminde kayboldu, 19 yıldır bulunamıyor; ‘Kardeşimin cinayete kurban gittiğine inanıyoruz’
00:20Trafikte geri geri giden minibüsün sürücüsüne 20 bin TL ceza
07:00Karadeniz’de ‘mayıs’ alarmı; yüzde 60 artan yağışlara ‘rahmet afete dönüşmesin’ uyarısı