04:06Tartıştığı büfe çalışanını boğazından bıçaklayan sanığa 9 yıl 7 ay hapisEsenyurt, Başakşehir, Eyüpsultan ve Avcılar ilçelerinde, 4 gün içinde meydana gelen 4 otomobil, minibüs ve plaka hırsızlıkları üzerine polis, çalışma başlattı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini tespit ettiği şüphelilerden Muhammed H.G. (27) ile Vedat K. (20)'yı gözaltına aldı. Şüphelilerden Muhammed H.G.'nin daha önceden işlediği suçlardan hakkında 5 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, ayrıca 15 suç kaydının olduğu tespit edildi. Diğer şüpheli Vedat K.'nın da daha önceden 6 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA
Şüphelilerin hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde, minibüs ile gelen şüphelilerin sürücüsünün markete girmek için kısa süreli çalışır durumda bıraktığı hafif ticari aracı çaldıkları görülüyor. Aracın sürücüsü, hızla uzaklaşan şüphelilerin ardından koşuyor. Bir başka kamera görüntüsünde ise şüphelilerin çaldıkları aracı içini kontrol etmek için bir sokakta durdukları görülüyor. Araçtan çıkan ekmek dolu sepeti, sokağa bırakan şüpheliler, çaldıkları araç ve önceki olayda kullandıkları minibüs ile peş peşe uzaklaşıyor.
03:27Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası Samsun’da devam ediyor
04:50Motosikletli şüpheliler altın dolu çantayı gasbetti; o anlar kamerada
00:32Fergio House'un 'adliyede helikopter' paylaşımına soruşturma
02:51Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
04:51Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
01:38Küçükçekmece'de 'dur' ihtarına uymayıp araçla çarptığı kadın hayatını kaybetti: 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezam olduğu için kaçtım
01:362 kardeşi yaralayan pitbullun sahibi: Köpeğim koruma içgüdüsüyle saldırdı