Geri Dön
Gündem ULUSKON Genel Başkanı Atasoy’dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin sonsuz yaşamasını diliyorum

ULUSKON Genel Başkanı Atasoy’dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin sonsuz yaşamasını diliyorum

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı, Birleşmiş Milletler (UNOPS) Danışmanı ve Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) Danışmanı Nezaket Emine Atasoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Atasoy, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünü coşkuyla kutluyor ve Cumhuriyetimizin sonsuz yaşamasını diliyorum” dedi.

ULUSKON Genel Başkanı Atasoy’dan 29 Ekim mesajı: Cumhuriyetimizin sonsuz yaşamasını diliyorum

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy, yayımladığı mesajında, “Türk milletinin bağımsızlık, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin zaferini temsil eden Cumhuriyet Bayramı’nın, her yıl olduğundan daha büyük bir anlam ve coşkuyla kutlanacağından büyük bir mutluluk duyuyorum. Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılını kutlamak, tüm Türk milleti için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Bu yıl dönümü, Türkiye’nin modernleşme ve demokratikleşme sürecini vurgularken, Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretilerine olan bağlılığımızı ve geleceğe olan inancımızı yansıtıyor. Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğini kutlama, milli kimliğimize olan sadakati yeniden teyit etme ve özgürlüğün değerini anlama fırsatı sunuyor. Bu özel günde, geçmişe olan saygı ve geleceğe olan umutla, Cumhuriyet’in temel değerlerini kutluyor ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurguluyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ü ve beraberindeki silah arkadaşlarını, bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünü coşkuyla kutluyor ve Cumhuriyetimizin sonsuz yaşamasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Atasoy, sözleri şöyle sürdürdü:

“Türkiye’nin 100’üncü Cumhuriyet Bayramı, ülkenin tarihindeki önemli bir kilometre taşıdır ve bu özel gün, bağımsızlık ve özgürlük sevdasıyla dolu olan Türk milletinin birliğini ve kararlılığını yansıtır. Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılını kutlayan herkese mutlu bayramlar. ULUSKON, bu özel tarih vesilesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyet’in kazanımlarını anıyor ve büyük bir coşkuyla kutluyor.”