Son dakika Ali Sami Yen haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Sami Yen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Sami Yen haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 440 ali sami yen haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin hayrına olacak her işe kulp takma telaşında olanlar TÜGVA'nın önünü kapatmak istiyorTürkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yaz Okulu Finali’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençlik bu milletin atardamarıdır. Atardamar nasıl kalbin pompaladığı kanı bütün vücuda ulaştırıyorsa, gençlik de toplumun enerjisini, idealini ve hedeflerini geçmişten alıp geleceğe taşır. Bu damar ne kadar güçlü, ne kadar sağlıklı olursa milli bünyemiz de o derece sıhhatli olur. Gençlerimiz için canını dişine takarak çalışan TÜGVA'mız işte bu denli hayati bir görevi layıkıyla yerine getirmektedir. Türkiye'nin hayrına olacak her işe kulp takma telaşında olanlar tam da bu yüzden TÜGVA'nın önünü kapatmak istiyor. Milletimizi asırlık hayallerine ulaştıracak her işe engel olmaya çalışanlar tam da bu yüzden TÜGVA'yı hedef alıyor. Gençlerimiz kıtaları ipek bir kumaş gibi kesip biçen ecdadı anlamasın, tarih ve medeniyet kodlarıyla buluşmasın diye çabalayanlar tam da bu yüzden TÜGVA'yı hazmedemiyor. TÜGVA gibi göz bebeğimiz olan kuruluşların sayısı az ama sesi çok çıkan bir güruhun hedefi olmasının sebepleri işte bunlardır" dedi.
Dursun Özbek: Önemli olan transferin hangi gün açıklandığı değil, Galatasaray'a ne kadar fayda sağlayacağıdırGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Galatasaray futbol takımına katkı sağlamayacak, Galatasaray Spor Kulübü'ne ekonomik açıdan uzun yıllar yük olacak ve kulübümüze fayda getirmeyecek hiçbir oyuncuya imza atmayacağız. Kimse bu sözlerimden "Başkan transfer istemiyor" sonucunu çıkarmasın. Galatasaray'a en faydalı takımı kurmak için, hocamızla, teknik ekibimizle, scout ekibimizle ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler doğrultusunda, eksiklerimizi en doğru şekilde tamamlayacak transferleri gerçekleştireceğiz. Bizim için önemli olan transferin hangi gün açıklandığı değil, Galatasaray'a ne kadar fayda sağlayacağıdır” dedi.
Oliver Kahn ve Dursun Özbek bir araya geldiBayern Münih ve Almanya Milli Takımı’nın efsane kalecisi, bir dönem Bayern Münih’te CEO olarak da görev yapan Oliver Kahn, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek’i Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta ziyaret etti.
Dursun Aydın Özbek, Ali Sami Yen ve Süleyman Seba'nın kabrini ziyaret ettiGalatasaray Spor Kulübü'nde yeniden başkanlığa seçilen Dursun Aydın Özbek, 2026-28 dönemi için mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaretlerde bulundu. Özbek ve ekibi, ilk olarak kulübün kurucusu Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret ederek dua etti ve çiçek bıraktı.
Dursun Özbek: Galatasaray'ı daha yukarılara çekmek için hep beraber çalışacağızGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Önümüzdeki dönemde daha iyisini yapmamız için bir mesaj aldık. 2026-2028 döneminde daha önce gösterdiğimiz performansın üzerine çıkmak için hazırlandık. Hem sportif manada hem finansal ve yatırımlarımız itibariyle çok önemli bir döneme giriyoruz. Burada arkadaşlarımla beraber Galatasaray'ı daha yukarılara çekmek için hep beraber çalışacağız. Buna hazırız” dedi.
Galatasaray’da şampiyonluk coşkusuSüper Lig’de 2025-2026 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray; kutlamalar için Galatasaray Lisesi’nden, RAMS Park’a üstü açık otobüsle gitti.
Dursun Özbek: Bu hakem, bu derbiye göre bir hakem değilGalatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “FIFA kokartı olmayan, sezon içinde gösterdiği performansı, saha içindeki duruşu tartışmalı bir hakemi bu maça atayarak bizim sinir uçlarımızla oynuyorlar. Dünya üzerindeki sayılı derbilerinden birine Türkiye’deki tüm kulüplerin tartıştığı bir hakemi atayarak neyi amaçladıklarını anlamak mümkün değil. Türk futbol kamuoyunun birleştiği bir nokta var. Bu hakem, bu derbiye göre bir hakem değil" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 heyecanı başladıUEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu bu gece oynanan 4 karşılaşmayla başladı. Galatasaray, sahasında ağırladığı Liverpool'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Atletico Madrid sahasında konuk ettiği Tottenham'ı 5-2, Bayern Münih deplasmanda Atalanta'yı 6-1 yendi. Barcelona'nın Newcastle United'a konuk olduğu maç ise 1-1 eşitlikle tamamlandı. Bu maçların rövanşları 18 Mart Çarşamba günü oynanacak.
Galatasaray - Liverpool: 1-0UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Galatasaray sahasında İngiliz ekibi Liverpool’u 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmanın rövanşı 18 Mart Çarşamba günü TSİ 23.00’te Anfield Stadyumu’nda oynanacak.
Galatasaray - Liverpool maçından notlarGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında İngiliz ekibi Liverpool’u konuk etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada İspanya Futbol Federasyonu’ndan Gil Manzano düdük çaldı. Gil Manzano’nun yardımcılıklarını ise Angel Nevado ile Guadalupe Porras Ayuso üstlendi.
Dursun Özbek: Hedefimiz Avrupa’da ilk 10, hatta ilk 5 kulüp arasına girebilmekGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bizim hedefimiz küçülerek mücadele etmek değil; büyüyerek, güçlenerek Avrupa’da ilk 10, hatta ilk 5 kulüp arasına girebilen bir Galatasaray yaratmak. Bu hedefe doğru sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz. Allah’a şükür, bugün geldiğimiz noktada Galatasaray büyük ölçüde bu yapıya kavuşmuştur” dedi.
Galatasaray tarih yazdı, tur için avantajı kaptıGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında İtalyan temsilcisi Juventus’u 5-2 mağlup ederek tur için önemli bir avantaj elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, bu sonuçla İtalyan takımlarına karşı sahasında 63 yıldır süren yenilmezlik serisini korurken, Juventus ile 7’nci randevusunda 3’üncü galibiyetini aldı.
Galatasaray - Juventus: 5-2UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray sahasında Juventus’u 5-2 mağlup etti. Turun rövanş karşılaşması 25 Şubat Çarşamba günü Torino’da oynanacak.
Galatasaray - Juventus maçından notlarGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında İtalyan ekibi Juventus’u konuk etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta saat 20.45’te başlayan müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Danny Makkelie yönetti. Danny Makkelie’nin yardımcılıklarını ise Hessel Steegstra ile Jan de Vries üstlendi.
Dursun Özbek: Sanki birileri, düğmeye basmışGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Sanki birileri, düğmeye basmış 'Konular bunlar, hücum.' demiş. Onları yıldıran tek şey, gösterdiğimiz bütünlük. Ben bir yerde federasyon başkanına 'Sakın şu konuya girme. İşimize bakalım.' demişim. Galatasaray Kulübü Başkanı gitmiş 'Biz çok sıkıntıdayız. Bu sene şampiyon olmamız lazım. Camianın içinde sıkıntı var.' demiş. Bunu söyleyen kişiler, ne Galatasaray camiasını tanıyor ne Galatasaray Kulübünün başkanını tanıyor ne de Galatasaray'ın değerlerini biliyor. Böyle bir şey, Galatasaray'ın aklından geçmez” şeklinde konuştu.
Aynı evden 2 madalya: Judocu kız kardeşlerden Avrupa ve Türkiye şampiyonluğuAnkara’nın Çubuk ilçesinde Çubuk Engelsiz Spor Kulübü’nde judo eğitimi alan Avrupa şampiyonu Esila Elif Darka (14) ve Türkiye şampiyonu olan kardeşi Melisa Liva Darka (12) ailelerine çifte gurur yaşattı. Galatasaray taraftarı olduklarını söyleyen Darka kardeşler, Galatasaray’ı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde izleme hayali kuruyor.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 10 puana ulaştıGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 7’nci haftasında evinde konuk ettiği İspanya temsilcisi Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla puanını 10’a yükselten Galatasaray, 17’nci sıraya yerleşerek ilk 24 için avantaj elde etti.
Ali Sami Yen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.