Son dakika DEM Parti heyeti haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DEM Parti heyeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DEM Parti heyeti haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165 dem parti heyeti haberi bulunmuştur.
DEM Parti heyeti, İmralı'ya gidiyorDEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere, İmralı Adası'na doğru yola çıktı.
DEM Parti heyeti, yarın İmralı'ya gidecekDEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, DEM Parti İmralı heyetinin yarın İmralı Adası'na gideceğini belirterek, "Hem Öcalan'ın koşullarına, statü tartışmalarına ilişkin önemli bir görüşme olacak, hem de yasal zemine ve silahsızlandırmaya ilişkin hazırlanan ya da hazırlanması planlanan kanuni çerçeveye dair de kendisinin önerileri alınacak" dedi.
DEM Parti heyeti, İmralı'ya gittiDEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol'dan oluşan heyet, İmralı Adası'na giderek Abdullah Öcalan ile görüştü.
DEM Parti heyeti, İmralı'daDEM Parti, İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol'un, Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'da bulunduğunu açıkladı.
DEM Parti heyetinden AK Parti'ye ziyaretDEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ve Avukat Faik Özgür Erol, TBMM’de AK Parti grubunu ziyaret etti.
DEM Parti heyeti, İmralı'dan döndüDEM Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol, Abdullan Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından İmralı'dan döndü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Komisyonun en doğru kararı vereceğine inanıyorumCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak en başından beri hep siyaset üstü bir zeminde ele aldığımız bu süreci suhuletle menziline ulaştırmak istiyoruz. Milletimizin bizden beklentilerinin idrakiyle önümüze gelen konularda çözüm odaklı bir yaklaşım içinde olacağız. Samimi temennim odur ki, komisyondaki tüm partiler ve üyeler de bizimle aynı sorumlu ve duyarlı davranışı sergiler, daha yapıcı bir tutum takınırlar. Biz bu noktada ümitvarız. Komisyonun Türkiye için, Türkiye'nin güvenli geleceği için milletimizin birlik ve beraberliği için en doğru, en isabetli kararı vereceğine yürekten inanıyorum" dedi.
DEM Parti heyeti, İmralı'ya gittiDEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol'dan oluşan heyet, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası'na gitti.
DEM Parti heyeti, İmralı'ya gidecekDEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol, PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşecek.
DEM Parti'den İmralı görüşmesi açıklamasıDEM Parti heyeti, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile dün İmralı Cezaevi'nde gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.
DEM Parti Heyeti'nden Özgür Özel'e ziyaretCHP'nin Sarıyer'deki binasını Genel Başkan Özgür Özel'in çalışma ofisine çevirmesinin ardından ilk ziyareti DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan gerçekleştirdi.
DEM Parti Heyeti'nden Özgür Özel'e ziyaretCHP'nin Sarıyer'deki binasını Genel Başkan Özgür Özel'in çalışma ofisine çevirmesinin ardından ilk ziyareti DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan gerçekleştirdi.
DEM Parti Heyeti'nden Özgür Özel'e ziyaretCHP'nin Sarıyer'deki binasını Genel Başkan Özgür Özel'in çalışma ofisine çevirmesinin ardından ilk ziyareti DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan gerçekleştirdi.
DEM Parti heyeti, İmralı'da Öcalan ile görüştüDEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol'dan oluşan İmralı heyeti, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı’da görüştü.
DEM Parti heyeti, İmralı'ya gittiDEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile Avukat Özgür Faik Erol'dan oluşan İmralı heyeti, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı Adası’na gitti.
Bakan Tunç: Kanunlardan kaynaklanan birçok hususu değerlendiriyoruzAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, terörsüz Türkiye sürecine ilişkin DEM Parti heyeti ile yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak "Orada dile getirilen bir takım hususlar özellikle yargı uygulamaları ile ilgili kanunlardan kaynaklanan, uygulamadan kaynaklanan birçok hususu değerlendiriyoruz. Tabii yasal konularla ilgili takdir elbette ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin; bu noktada yapılması gerekenler milletvekillerimiz tarafından elbette ki değerlendirilecektir" dedi.
Dem Parti Heyeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.