Son dakika İçişleri Bakanı Çiftçi haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İçişleri Bakanı Çiftçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İçişleri Bakanı Çiftçi haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 468 icisleri bakani ciftci haberi bulunmuştur.
COP31'e 85 lider katılacağını bildirdiCOP31 Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya’daki zirve için 85 liderin katılımını bildirdiğini, 1 milyondan fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti. Bakan Kurum, zirvenin yaklaşık 2 milyar dolarlık doğrudan ekonomik hareketlilik oluşturacağını, çarpan etkisiyle toplam katma değerinin 3-4 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ise güvenlik için 26 bin personelin görev yapacağını açıkladı.
İçişleri Bakanı Çiftçi’den trafik polisi Şerife Nur Can’a teşekkürİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasının ardından yağmur altında sağlık ekiplerini bekleyen yaralı genci şemsiye tutarak koruyan trafik polisi Şerife Nur Can’a teşekkür etti.
Bakan Çiftçi: Teyakkuz halinde olmamız gerekiyorSakarya’da yaşanan sel felaketi ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, selden etkilenen bölgelerde yürütülen çalışmaların son durumuyla ilgili olarak "Şu anda tehlike hala geçmiş değil. Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz yine yarın itibariyle 5 ilimizde turuncu uyarı vermeye devam ediyor. Bunlardan biri de Sakarya. Henüz tam manasıyla tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz, teyakkuz halinde olmamız gerekiyor" dedi.
Bakan Çiftçi: İstanbul'da bugüne kadar 9 bin 850 ihbar alınmış durumdaİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'da sel felaketinin en çok etkili olduğu Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Çiftçi, "Afetten dolayı bütün vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hasar tespit çalışmaları bir yandan devam ediyor. Zarar tespit ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyorlar. İstanbul'da bugüne kadar 9 bin 850 ihbar alınmış durumda" dedi.
Bakan Çiftçi: Bütün gayretimiz insanımızın huzur içinde yaşamasıİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "İçişleri Bakanlığı olarak bütün gayretimiz; insanımızın evinde, işinde, tarlasında ve bahçesinde huzur içinde yaşaması içindir. Çiftçimiz ürününü güvenle yetiştirsin, esnafımız dükkanını gönül rahatlığıyla açsın, evlatlarımız emniyet içinde büyüsün diye çalışıyoruz. Bizim için huzurun karşılığı, vatandaşımızın günlük hayatında hissettiği güvendir" dedi.
Bakan Çiftçi: Yurt dışına kaçan organize suç örgütü üyelerinin peşi bırakılmıyorİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, organize suç örgütü üyelerinin peşini bırakmayacaklarını belirterek, “Yeni nesil suç örgütleri veya organize suç çetelerinin üyeleri Türkiye’de suç işledikten sonra nereye kaçarlarsa kaçsınlar, dünyanın hangi ülkesine giderlerse gitsinler, İçişleri Bakanlığı olarak peşlerini bırakmamakta kararlıyız” dedi.
Bakan Çiftçi: Suçu önlemeyi esas alan güvenlik anlayışımızı güçlendireceğizİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Teknolojik imkanlarımızı ve sahadaki tecrübemizi; veri analizi ve bilimsel yöntemlerle bir araya getirerek suçu yalnızca aydınlatan değil, riski önceden gören ve suçu önlemeyi esas alan güvenlik anlayışımızı güçlendireceğiz” dedi.
Bakan Çiftçi: Merhum İçişleri Bakanı Gedik'in naaşı Adnan Menderes Anıt Mezarı'nın bulunduğu alana nakledilecekİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın vefatlarının 65’inci yıldönümü Topkapı'daki Anıt Mezar'da düzenlenen anma programına katıldı. Programda konuşan İçişleri Bakanı Çiftçi, "Merhum İçişleri Bakanımız İsmail Namık Gedik’in naaşının, Adnan Menderes Anıt Mezarı’nın bulunduğu alana nakledilerek defnedilmesi kararlaştırılmıştır." dedi.
İçişleri Bakanı Çiftçi, Gürcistan'da: Bugüne kadar 866 kişinin iadesi gerçekleştirildiİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gürcistan İçişleri Bakanı Sulkhan Tamazashvili ile bir araya geldiği görüşmede yeni nesil suç örgütleriyle mücadelede operasyonel iş birliğinin önemine dikkat çekerek, yürütülen ortak çalışmalar neticesinde bugüne kadar 866 kişinin Türkiye'ye iadesi ve sınır dışı işlemlerinin gerçekleştirildiğini, yalnızca bu yıl iadesi sağlanan kişi sayısının ise 438 olduğunu açıkladı.
İçişleri Bakanı Çiftçi, genç hafızlarla bir araya geldiİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Ankara'da bir araya geldiği genç hafızlara her gün Kur'an-ı Kerim'e zaman ayırmaları tavsiyesinde bulunarak, "Hafız olmak kadar hafız kalmak da önemlidir. Çalıştığınız, çabaladığınız, gayret ettiğiniz şeyler hayatın bir aşamasında mutlaka karşınıza çıkar" dedi.
Bakan Çiftçi'den Türk İdareciler Derneği'ne ziyaretİÇİŞLERİ Bakanı Mustafa Çiftçi, Türk İdareciler Derneği'ni ziyaret ederek eski İçişleri Bakanı ve Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Sebahattin Öztürk ile bir araya geldi.
Bakan Çiftçi: Alihan Kuriş suç şebekesinin üst yönetimine operasyon yapıldıİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, “Geçtiğimiz günlerde Alihan Kuriş çıkar örgütlü suç şebekesine de örgütüne de İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı olarak bir operasyon yaptık. AK Parti iktidarları zamanında, döneminde hiçbir dindar insanımıza, hiçbir cemaate, hiçbir muhafazakar kesime kesinlikle operasyon yapılmamıştır. Burada alt kısımdaki inanan insanlarla yukarıdaki bunu çıkar örgütüne dönüştüren insanların ayrımının iyi yapılması gerekiyor. Burada üst yönetimine yapılan bir operasyon var. Yani geniş kesimlere yönelik olarak yapılan bir operasyon yok” dedi.
Bakan Çiftçi: Terörsüz Türkiye hedefinden dönüş yokturİçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Türkiye’yi terör tehdidinden kalıcı olarak kurtaracak, milli birlik ve beraberliğimizi daha da perçinleyecek, ülkemizde ve bölgemizde huzuru güçlendireceğiz. Terörsüz Türkiye hedefinden dönüş yoktur" dedi.
İçişleri Bakanı Çiftçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.