İzmir'de polis merkezine saldırıda şehit sayısı 3'e çıktıİzmir'in Balçova ilçesinde Eren Bigül'ün (16) polis merkezine pompalı tüfekle düzenlediği, 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir (52) ile polis memuru Hasan Akın'ın (36) şehit olduğu saldırıda yaralanan polis memuru Ömer Amilağ da bugün tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
İzmir'de polis merkezine yönelik saldırıya ilişkin 7 kişi tutuklandıİzmir'in Balçova ilçesinde, Eren Bigül'ün (16) polis merkezine pompalı tüfekle düzenlediği saldırıda 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile polis memuru Hasan Akın'ı şehit olduğu olayda tutuklu sayısı 7'ye yükseldi. Bugün adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden ilk olarak olayın faili Eren Bigül ile babası Nuhver Bigül tutuklandı. Devam eden mahkeme sürecinde İran uyruklu olduğu öğrenilen Khalegh Noorıborojerdi ile Suriye uyruklu olduğu belirtilen Mahmud Algatı, Cuma Tabbas, Fıras Seyıd Abdurrahman ve Muhammed Elhazzam da tutuklandı. Öte yandan, 1'i çocuk olmak üzere 4 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Adli kontrol şartı ile serbest kalanların suça sürüklenen çocuk olduğu belirtilen B.Y., failin annesi A.B. ile 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma' mahkemeye sevk edilen T.Y. ve F.Ç. olduğu öğrenildi.
İzmir'de polis merkezine saldırıya ilişkin gözaltına alınan 27 şüpheliden 16'sı serbestİzmir'in Balçova ilçesinde E.B.'nin (16) polis merkezine pompalı tüfekle düzenlediği, 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir (52) ile polis memuru Hasan Akın'ın (36) şehit olduğu saldırıya ilişkin gözaltına alınan 27 şüpheliden 16'sı adliyeye sevk edildi. Yaşları 18’den küçük olduğu belirtilen şüpheliler, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Diğer 11 şüphelinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Bursa'ya şehit ateşi düştüİzmir’in Balçova ilçesinde polis merkezine düzenlenen saldırıda şehit olan 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir’in Bursa’nın İnegöl ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Bursa'ya şehit ateşi düştüİzmir’in Balçova ilçesinde polis merkezine düzenlenen saldırıda şehit olan 1’inci Sınıf Emniyet Müdürü Muhsin Aydemir’in Bursa’nın İnegöl ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.